South Dakota School of Mines & Technology

Institusjonens hjemmeside: South Dakota School of Mines and Technology
Kurskatalog: Nettside-SDSMT
Til inspirasjon:

Utveksling og «Study Abroad»: USN har en gratisplass. I tillegg er det ubegrenset antall study abroad-plasser der studenter betaler skolepenger. Gratisplass tildeles den søkeren med det høyeste karaktersnittet.

Fagområder: Teknologi

Opptakskrav:

• Språkkrav: SDSMT godtar USNs bekreftelse på engelsknivå. Det er ikke behov for en språktest.

Skolepenger: Skolepenger avhenger av hvilken ordning man er inne på.

Om man har status som utvekslingsstudent betaler man ingen skolepenger (vår 2018:1,477) For USN-studenter som reiser på «study abroad» opphold er skolepengene for studieåret 2017/2018 USD 8055 (vår 2018) per semester.

Godkjenning av studiepoeng: 15 credits godkjennes som tilsvarende 30 studiepoeng ved USN.

Semesterinndeling: Semester 1: Medio september - medio desember Semester 2: Tidlig januar - tidlig mai

Bolig: Du må selv finne bolig, men SDMST har kontakt med boligformidlere. USN har lenker til nettsider hvor ledige boliger legges ut.

Praktisk info om utveksling