Minnesota State University Mankato

Universitetet ble grunnlagt i 1868 og har ca 15 000 studenter. Av disse er ca 800 internasjonale studenter, fra 90 ulike land. Universitetet tilby et bredt faglig tilbud fra bachelor til phd nivå. Byen Mankato i delstaten Minnesota har ca. 52,000 innbyggere og kan tilby mange muligheter for utvekslingsstudenter. I tillegg ligger Mankato kun 1,5 timer fra storbyen Minneapolis. I Minneapolis er det et norsk konsulat og det såkalte Norway House. I Minneapolis/St. Paul finnes også det største shoppingsenteret i USA, Mall of America.

Avtaletype: Utveksling
Land: USA
Institusjonens hjemmeside: Institusjonens hjemmeside
Kurskatalog: Kurskatalog
Til inspirasjon:

Antall plasser

Etter avtale

Opptakskrav

Det kreves minimum karakter 4 i engelsk fra videregående skole eller engelsktest.

Skolepenger og finansiering

Studenter fra HSN betaler ikke skolepenger.

Godkjenning av studiepoeng

15 credits godkjennes som 30 studiepoeng ved HSN.

Semesterinndeling:

Høst: August - desember

Vår: Januar - mai

Bolig

Det er mest vanlig for studenter å bo på campus. Det finnes ulike hybeltyper som HSN studenter kan søke på boligsidene til universitetet for mer informasjon: http://www.mnsu.edu/reslife/

Alle studenter må ha visum for å studere i USA

Som utreisende student må du ha forsikring som er gyldig hele studieperioden

Relatert bilde

Praktisk info om utveksling