Universita di Macerata

Universita di Macerata er et gammelt og tradisjonsrikt universitet, lokalisert i nærheten av Ancona, på Italias østkyst. Universitetet har mange tilbud på engelsk og er blant annet gode innenfor markedsføring med fokus på lokal/regional utvikling.

Avtaletype: Erasmus
Land: Italia
Institusjonens hjemmeside: Universitetets nettside
Kurskatalog: Kurskatalog på engelsk
Til inspirasjon:

Antall plasser

Erasmus +

4 plasser til øk.led og markedsføring på bachelor- og masternivå.

Opptakskrav

Studenter på bachelor- og masternivå kan søke. Ingen absolutte karakterkrav. Ingen absolutte språkkrav. Levert karakterutskrift og søknadsbrev innen fristen.

Engelsk (egne semesterprogrammer), ellers italiensk.

Kurskatalog

Du må ta minst 51% av emnene fra Department of Economics, men har anledning til å ta fra fra Department of Political science eller Department of Tourism

Skolepenger/finansiering

Semesterstudier her kan støttes av Lånekassen med utdanningslån/stipend, reisestøtte og skolepengestøtte så lenge det er forhåndsgodkjent av USN. Les mer om finansiering her.

Godkjenning av studiepoeng

30 ECTS tilsvarer 30 studiepoeng ved USN.

Forsikring/vaksiner

Med europeisk helsetrygdkort er du dekket gjennom Folketrygden. Mer informasjon på nettsidene til HELFO. Som utreisende student er det også viktig å ha forsikring. Vaksiner er ikke nødvendig.

Det er ikke nødvendig med visum.

Praktisk info om utveksling