Forkurs i fysikk for studenter på maritime studier

Ønsker du å styrke fysikkunnskapene fra videregående skole eller føler du at du har glemt deler av fysikken, er dette kurset for deg. Mange av studentene våre har hatt stor nytte av forkurs tidligere. Vi anbefaler alle å delta.

Forkurset i fysikk er for deg som skal begynne på bachelor i marinteknisk drift eller bachelor i nautikk høsten 2019.

På kurset vil vi gjennomgå det viktigste fra fysikken fra naturfag på grunnskolen og videregående. Vi går også litt videre og begynner på litt av det nye du skal lære som fersk bachelorstudent. Kurset er lagt opp slik at de studentene som tar kurset vil få et forsprang.

Beholder du dette vil du hele tiden ligge litt foran og få en gledelig overraskelse den dagen du skal opp til eksamen. Kurset egner seg for alle som vil friske opp kunnskapene sine i fysikk.

Kurset vil gå fra tirsdag 13. august kl. 09.15 og ut uka i rom D2-19. Kantina på skolen er åpen og bøker og skrivesaker kan du kjøpe på skolens bokhandel.

Det er ingen forhåndspåmelding, det er bare å møte opp!

Det er også en stor fordel å ha deltatt på matteforkurset uken før.

Vi gleder oss til å treffe deg!

Studieinformasjon

Oppstart: tirsdag 13. august kl. 09.15