Forkurs i matematikk for bachelor i økonomi og ledelse i Kongsberg og Drammen

Ved studiested Kongsberg tilbys et intensivkurs i matematikk av fire dagers varighet før semesterstart. Studenter fra økonomi og ledelse – campus Drammen vil også kunne delta.

Hvorfor ta forkurs i matematikk?

De to siste årene har vi hatt 246 studenter som har gått opp til ordinær eksamen. Av disse har 68 tatt et forkurs og 178 har ikke. De med forkurs har et gjennomsnitt som ligger en hel karakter høyere enn de uten.

Resultatene samenfattet i tre diagrammer.

Forkurset har også et sosialt aspekt. Tilbakemeldinger fra studentene som har tatt forkurset sier at de har blitt godt kjent på forkurset.

Vi anbefaler deg å ta kurset hvis du har:

Forberedende kurs vil bestå av:

• Brøkregning
  • Likninger og ulikheter
  • Potensregning
  • Funksjoner

Gjennomføring og påmelding

• Mandag 6. august
  • Tirsdag 7. august
  • Onsdag 8. august
  • Torsdag 9. august

Alle dager fra klikken 08.30-16.00.

Påmelding skjer via e-post til indok-mattekurs@usn.no. Oppgi studiested ved påmelding. Frist for påmelding er 2. august.

Kursavgift er Kr 750,- Faktura finner du på studentweb ved studiestart.

Fagansvarlig og kursholder er Tor Martin Kvikstad.

Kurset holdes på Campus Kongsberg KRONA, rom 1217. Rommet ligger i 1. etg. Følg skilting.

Ta med vanlig skrivesaker (blyant, gjerne et par fargeblyanter og kladdebok). Annet materiell får du utlevert på kurset.