Kurs i matematikk for optometri- og lysdesignstudenter

Vi anbefaler vårt frivillige repetisjonskurs i matematikk uken før studiestart som gir forsmak på både studiene og studentlivet!

Hvor og når?

Universitetet i Sørøst-Norge, campus Kongsberg, Krona.

Uke 32 – mandag 3. august t.o.m. lørdag 8. august 2020, klokken 09:00–15:30. Totalt 6 dager.

Hvorfor ta kurs i matematikk?

• Lysdesignere må ha kunnskap innen matematikk og fysikk.
  • Matematikk er nødvendig for å forstå grunnleggende temaer innen optometri, optikk, anatomi og fysiologi.

Du anbefales på det sterkeste å delta dersom:

• du føler at matematikk er vanskelig
  • du har praktisk matematikk (1P) eller kun ett år med matematikk fra videregående skole
  • du har vært borte fra matematikk en stund og trenger en oppfriskning

«Kurset burde være obligatorisk!», sier våre tidligere studenter som sterkt anbefaler dette kurset før semesterstart.

Meld deg på under innen torsdag 30. juli 2020.

Alle påmeldte vil motta en e-post med utfyllende informasjon senest fredag 31. juli 2020.

Vi gjør oppmerksom på at kurset er forbeholdt optometri- og lysdesignstudenter ved USN, og at alle påmeldte får plass på sommerkurset!

Ta kontakt hvis du har spørsmål: iorl-sommerkurs@usn.no.

Påmelding til kurs i matematikk for optometristudenter