Hva er Study Abroad-opphold?

På et Study Abroad-opphold betaler du skolepenger til institusjonen du reiser til. Study Abroad-avtaler har vi i USA, Australia, ved noen av studiestedene i Storbritannia, samt ved noen av institusjonene i Afrika og Asia.

Semesterstudier til Study Abroad-avtaler støttes av Lånekassen med utdanningslån/stipend, reisestøtte og skolepengestøtte, så lenge det er forhåndsgodkjent av USN. Merk at det kan tilkomme en egenandel i skolepengene siden skolepengene kan overstige det Lånekassen kan tildele i skolepengestøtte. Les mer om finansiering her.

Kostnadene for et Study Abroad-opphold varierer fra institusjon til institusjon, og for nøyaktig kostnad kan du sjekke nettsidene til stedet du ønsker å reise til.

Klikk her for å se en oversikt over skolepengene ved de forskjellige Study Abroad-avtalene til USN og for å lese mer om ordningen.