• Studiestart»

Tjuvstart på studiene - Se din campus søndag før studiestart

Åpen søndag ved campus Bø 2016. Foto.

Nye studenter kan komme inn på åpen campus søndag 9. august. Det vil være åpent mellom klokken 12.00 og 15.00 og vi oppfordrer til å komme litt spredt utover dagen. For å følge smittevernreglene må du være frisk når du kommer, du må holde god avstand til andre og sørge for god håndhygiene. Alle som kommer må bruke hovedinngangen.

Åpen søndag 9. august gjelder alle våre campuser med unntak av Rauland som har åpen søndag 23. august.

Vi organiserer «se din campus» ved å slippe inn grupper hvert kvarter, hvor du kan gå gjennom campus etter oppsatt rute. Ansatte fra fakultetene, biblioteket og drift vil være tilstede for å informere og svare på dine spørsmål. Medstudenter vil være på campus og Studentsamskipnaden er på jobb slik at du kan hente nøkler til hybelen din.

I tillegg legger vi ut film fra campus slik at du har god anledning til å bli litt kjent før studiestartdagen.

keyboard_backspace Folkehelseinstituttets råd for hånd- og hostehygiene

I motsetning til tidligere år må vi begrense antall besøkende og vil prioritere studenter. Familie og venner oppfordres til å ikke bli med i år, og vi håper på forståelse for dette.