Uniby Sørøst

Uniby Sørøst er appen du skal bruke dersom du vil komme i direkte kontakt med studentene ved campus Porsgrunn for å få de interessert i dine aktiviteter eller arrangement. Husk å registrere deg som bruker før du lager aktiviteter!

Uniby Sørøst, er en app som vil være tilgjengelig for alle studenter ved campus Porsgrunn på både Android og iPhone. Last den ned før studiestart og få en oversikt over alle aktiviteter som venter deg på ved ditt nye studiested!

Ulike typer aktiviteteter

Alle aktivitetene som er i appen kan deles inn i to typer #BliMe-aktiviteter og alle andre typer aktiviteter.

#BliMe-aktiviteter

#BliMe-aktiviteter er spesifikke aktivitet som hvem som helst kan opprette, men som skal ha et spesielt fokus på å forhindre ensomhet blant studenter gjennom å være spesielt inkluderende:

  • det skal være alkoholfritt
  • det skal være gratis
  • det skal være åpent for alle

Vi oppfordre alle studenter til å opprette en #BliMe-aktivitetet.

Alle andre aktivitetet

Det er rett og slett alle andre typer aktiviteter som retter seg mot studenter. Det kan være alt fra konserter, foredrag, aksjoner, stand-up osv. Det eneste kravet er at det er relevant for studenter, og at studenter er i målgruppen. Husk at når du registrerer din aktivitet i appen, så vil du komme i direkte kontakt med alle studentene på campus.

Hvordan lager man en aktivitet?

Det første du må gjøre er å registrere deg som bruker.

Deretter oppretter du en aktivitet og fyller inn den informasjonen som trengs.

På kategori skal det velges #BliMe hvis arrangementet kvalifiserer for dette. Hvis det er et vanlig arrangement, velger man en av de andre. Velg sted, enten fra listen, eller legg inn et nytt sted med adresse eller ved å klikke på kart.

Hvis det er en tur så oppgi oppmøtested som sted. Link til kjøp/bestilling fylles ut hvis det er behov for biletter, eller til en påmeldingsliste man har lagd selv. Er det påmelding per telefon eller sms, eller ingen påmelding – skriv dette i beskrivelsen av arrangementet. Koster arrangementet noe skriv opprinnelig pris og eventuelt rabattpris for studenter med studentbevis.

Last ned appen

Appen er tilgjengelig både for Android og iPhone. Last ned her:

Get it on Google Play

Hvorfor Uniby Sørøst?

Steinar Vikholt mannen bak #BliMe-aktivitetene. Her forklarer han hvordan #BliMe er tenkt som et prosjekt for å forebygge ensomhet og skape et mer inkluderende studentmiljø ved Universitetet i Sørøst-Norge.

Aktivitetsliste

Aktiviteter lagt til i Uniby Sørøst: