University of Tasmania (UTAS)

Tasmania er en vakker øy som ligger sør for Australia. Den har flotte fjell, frodige og tempererte regnskoger, fossefall, og hvite sandstrender. Launceston og Hobart, der UTAS har campuser, har alt et byliv kan tilby. Det er hyppige flyavganger til det australske fastlandet, men Tasmania er en stor opplevelse i seg selv!

Land: Australia
Institusjonens hjemmeside: UTAS
Kurskatalog: Finne emner som tilbys
Til inspirasjon:

tas

Antall plasser

Mange

Opptakskrav

Karakterkrav er snitt på min rundt C. Minimum 4 i snitt fra engelsk på vitnemål fra videregående skole (evt dokumentasjon på utveksling/lengre opphold i engelskspråklig land kan telle positivt), eller

Skolepenger og finansiering

I 2017 koster ett semester AUD 8 300 pr semester i skolepenger.

Semesterstudier ved UTAS støttes av Lånekassen med utdanningslån/stipend og reisestøtte så lenge det er forhåndsgodkjent av USN. Ler mer om finansiering .

Godkjenning av studiepoeng

Du må ta minimum fire kurs à 12.5 units per semester (totalt 50 units).

Semesterinndeling

• Semester 1: Ultimo februar til ultimo juni
  • Semester 2: Medio juli til ultimo november

Bolig

Du er selv ansvarlig for å skaffe bolig. Universitetet har et eget service senter som hjelper deg med å finne bolig om du ønsker deg. Du må reservere hybel tidlig. Se mer her. Det er i tillegg rikelig med muligheter til å leie privat.

Du må ha visum for å studere på Tasmania.

Som utreisende student må du ha forsikring.

tas1

Praktisk info om utveksling