University of Wollongong

University of Wollongong er lokalisert i byen Wollongong, ca 80 km sør for Sydney. Universitetet har rundt 18 000 studenter, hvorav majoriteten studerer i Wollongong, noen er også spredt på campusene i Sydney, Shoalhaven og Dubai. 37% av studentmassen er internasjonale studenter.

Avtaletype: Study Abroad
Land: Australia
Institusjonens hjemmeside: University of Wollongong
Kurskatalog: Emner for study abroad studenter
Til inspirasjon:

w

Wollongong har rundt 275 000 innbyggere. Sydney kan enkelt nås med tog med ca en times reisetid. University of Wollongong har et meget godt tilbud til Viskom- og mediestudenter, av høy kvalitet. Ved USN har universitetet også vært populært blant studenter ved økonomifag, jus og ledelse og ingeniørstudenter.

Universitetet har et sterkt fokus på forskning med en profesjonstilnærming og er ranket blant Australias ti beste når det gjelder fremragende læringsmiljø.

Antall plasser:

Study abroad: Ingen plassbegrensning.

Utveksling: USN har utvekslingsavtale med UOW som innbefatter 1:1. Antall plasser per år avhenger derfor av hvor mange studenter vi mottar fra UOW og kan variere.

Fagretninger: Økonomi- og ledelsesfag, statsvitenskap, visuell kommunikasjon, ingeniørfag, lærerutdanning

Kurskatalog: Kurskatalogen til UOW finner du her.

Opptakskrav: Studenter på Bachelor, Master og Phd-nivå kan søke. Karakterkrav varierer fra fag til fag, snitt på min rundt C anbefales. Språkkrav: Minimum 4 i snitt fra engelsk på vitnemål fra videregående skole (evt dokumentasjon på utveksling/lengre opphold i engelskspråklig land kan telle positivt) eller

• TOEFL (internet based) score 90 (ingen del under 20) eller

• IELTS score 6.5 (ingen del under 6.0)

Levert karakterutskrift og søknad innen fristen.

Språk: Engelsk

Søknadsfrister: Interesserte studenter sender søknadskjema til Internasjonal Seksjon ved USN. Kandidatene blir vurdert og rangert og søker videre til UOW. .

Skolepenger og finansiering: Study abroad- studenter fra USN betaler study abroad fee. Skolepenger ligger på rundt AUD 8500 per semester. Studenter med utvekslingsplass betaler ingenting.

Semesterstudier her kan støttes av Lånekassen med utdanningslån/stipend og reisestøtte så lenge det er forhåndsgodkjent av USN. Les mer om finansiering

Godkjenning av studiepoeng: 24 credits tilsvarer 30 studiepoeng ved USN. Normalt sett skal du ha fylt opp semesteret ditt med 4 fag á 6 credits hver.

Semesterinndeling:

• Semester 1: Ultimo februar - ultimo juni
  • Semester 2: Ultimo juli - ultimo november

Bolig: UOW tilbyr studentbolig som kan søkes om online når du har fått opptak. Mer informasjon om boligalternativer og søkandskjema

Praktisk info om utveksling