Vil du lære å utvikle og lede mennesker og virksomheter, eller bygge opp din egen bedrift? Vil du spesialisere deg innen økonomi, markedsføring eller innovasjon? Eller kanskje eiendomsmegling er noe for deg? USN har spennende utdanninger innenfor økonomi, ledelse og innovasjon som gir spennende framtidsutsikter. Her finner du svar på spørsmålene som kanskje dukker opp i hodet når du vurderer en utdannelse innen økonomi, ledelse og innovasjon.

Hvorfor studere økonomi?

Med en bachelor i økonomi og ledelse blir du en ettertraktet ansatt i både privat næringsliv, offentlig virksomhet og administrasjon. Du kan velge mellom flere spesialiseringer, og utvikle deg innen det fagfeltet du synes er mest spennende. Du kan for eksempel få jobb som finansrådgiver i bank, regnskapsfører, markedsansvarlig eller i reklamebransjen. Dessuten er du godt rustet til fremtidige lederstillinger med vår lederutdanning bak deg. Det er gode jobbmuligheter etter økonomistudier - uansett hva du velger.

Hva er en siviløkonom?

En siviløkonom har mastergrad innen økonomiske og administrative fag. Mange siviløkonomer jobber med administrasjon og ledelse, finansiering, prosjektledelse, markedsføring og som konsulenter. Med siviløkonomutdanning får du mange muligheter, og ofte jobber siviløkonomer som topp- eller mellomledere. Veien hit er altså en 2-årig mastergrad innen økonomi og ledelse, her har vi mange spesialiseringer. Dersom du har generell studiekompetanse og matematikk kan du søke deg til vår 5-årige siviløkonomutdanning.

Hvordan bli eiendomsmegler?

Du kan praktisere som eiendomsmegler når du har fullført en bachelorgrad i eiendomsmegling. Med en bachelor i eiendomsmegling fra USN får du en praktisk rettet utdanning som gir deg generell kompetanse innen økonomi, markedsføring og jus. Gjennom studiet opparbeider du deg alle kunnskaper og ferdigheter du trenger for å jobbe som eiendomsmegler.

Hva gjør en eiendomsmegler?

Eiendomsmegleren har en viktig rolle i norsk økonomi og for boligeiere. Eiendom representerer store verdier, og som eiendomsmegler sørger du for at kjøp og salg av eiendommer skjer på en trygg, ordentlig og effektiv måte. Det er alltid eiendommer som skal bytte eier, og du får mange jobbmuligheter som eiendomsmegler.

Hva tjener en eiendomsmegler?

Eiendomsmegleres gjennomsnittslønn er 737 520.

Vil du jobbe med markedsføring?

Er du en kreativ og skapende person? En selgertype eller kanskje mer analytisk av deg? Kunne du tenke deg å jobbe med produktutvikling eller merkevarebygging? Da kan markedsføringsledelse være studiet for deg. Mulighetene er mange med en utdannelse innen markedsføring – kanskje kan en bachelorgrad i internasjonal markedsføring være midt i blinken for deg som drømmer om å oppleve verden?

 

Få hjelp til å lykkes med studiene

Som student hos oss får du tilbud om kurs som hjelper deg med å mestre jobben som student. Få tips om hvordan takle forventninger, finne motivasjon og planlegge studieaktivitetene.