Velkommen til campus Rauland

Du sitter ikke i ro i Rauland. Her ligger alt til rette for en aktiv fritid hele året ved siden av studiene. 

Rauland midt mellom Oslo og Bergen er kjent for storslagen natur og rike tradisjoner innen folkemusikk og folkekunst. Fjellbygda ligger i Vinje kommune ved foten av Hardangervidda øverst i Telemark, og er fylkets største skidestinasjon.

Her kan du også vandre, fiske, sykle og ri, besøke toppene eller ta deg en kanotur. Tilbudene er mange året rundt og veien kort til andre attraksjoner i fjell-Telemark.

 

USNs Institutt for tradisjonskunst og folkemusikk på Rauland har nasjonalt hovedansvar for høyere utdanning innen tradisjonskunst, folkemusikk og folkekunst. Campus er kjent for et sammensveiset og sosialt studentmiljø, her blir du raskt kjent med de andre rundt hundre studentene på Rauland.

Mange er aktivt med på arrangementer på campus og i bygda som konserter, pubkvelder, utstillinger, filmklubb, dans og idrett. Flere deltar også i regi av universitetet eller universitetets nettverk på festivaler og seminarer i inn- og utland. 

I Rauland møter du et miljø med en god blanding av norske og utenlandske studenter, lærere med spisskompetanse og dyktige gjesteforelesere. 

Vi håper å se akkurat deg til studiestart! 

 

 

Student i Rauland

Siste nytt fra campus

 

Bli student
BLI STUDENT
Vi gir deg kunnskap for fremtiden!
studentbolig
STUDENTBOLIG
Studentsamskipnaden tilbyr boliger på alle våre campus
Våre campus
CAMPUS
Mer informasjon om våre studiesteder
FAQ. Icon.
OFTE STILTE SPØRSMÅL
Svar på det du lurer på som ny student