en Meny close

Campusene våre

USN har åtte campuser som ligger i hjertet av Norge, fra snørike fjelltopper til solrik skjærgård.

14
Bø, Drammen, Kongsberg, Notodden, Porsgrunn, Rauland, Ringerike og Vestfold
Studenter på campus

Fra by til bygd

Våre åtte campuser har et stort mangfold, fra by til bygd og fra kyst til innland. Fellesnevneren er at studiestedene er litt mindre, noe som gir et nært forhold både til andre studenter og foreleserne dine. I tillegg er det som regel billigere studentboliger i de litt mindre by(gd)ene. 

Campusene er strategisk plassert i nærheten av næringsliv, industri, sykehus, skoler og barnehager. Et tett samarbeid med næringslivet sørger for at svært mange av våre studenter kan få en fot innenfor arbeidslivet allerede under studiene.

I hjertet av Telemark pulserer studentlivet som få andre steder i landet. Campus Bø er for mange den perfekte plassen å kombinere studier med det sosiale liv.

Rauland

Rauland er et studiested fylt med lidenskap, inspirasjon og et unikt studentmiljø.

Porsgrunn

I en av Sørøst-Norges største byregioner kan du leve et idyllisk studentliv nær skjærgården.

Notodden

Blant vakker natur og historisk grunn finner du campus Notodden og et imøtekommende studentmiljø.

Kongsberg

I Norges eldste industriby samles unge mennesker fra hele landet for å ta fatt på en studenttilværelse omgitt av vill natur og høyteknologiske bedrifter.

Ringerike

Med egen studentkro på campus, eget studentsamfunn, eget studentidrettslag og flere studentforeninger, er det vanskelig å ikke la seg rive med av campus Ringerikes levende studentmiljø.

Drammen

I Drammen studerer du på en moderne campus som ligger i sentrum av byen. Du blir del av et voksende studentmiljø i en storby som har omtrent alt det unge mennesker er ute etter.

Vestfold

Tett på flere av Vestfolds historiske vikinggraver finner du en høyst levende og moderne campus, kjent for sitt inkluderende studentmiljø.