Velkommen til campus Drammen

I Drammen kan du oppleve det beste av by- og kulturliv ved siden av studiene. For ikke å snakke om fotballheltene på Marienlyst Stadion!  

Som student i Drammen blir det aldri kjedelig. Her er du omringet av et pulserende byliv, severdigheter og landemerker, kultur, konserter og opplevelser.

Drammens museum, Drammens Teater, Drammensbadet, Spiralen, Drammen Havn med pirer og strandpromenade, Drammen travbane og den iøynefallende gangbroen Ypsilon bru som knytter sammen Kunnskapsparken med byparken. Og ikke minst Marienlyst Stadion hvor du på nært hold kan oppleve hele byens fotballag – Strømsgodset. 

Du får undervisning i en av landets mest moderne kunnskapsparker – Papirbredden. Campus ligger midt i smørøyet helt nede ved elva i sentrum med kort avstand til både shopping, uteliv, E18, buss og tog med hyppige avganger til Oslo, Vestfold, Kongsberg og Telemark.

 

Vegg-i-vegg finner du restauranter og kafeer, deriblant Drammens storstue Papirhuset med bar, scene, servering og shuffleboard. Rett utenfor campus finnes dessuten en egen vik hvor du kan ta en dukkert mellom forelesningene.

I Drammen kan du bli lærer, barnehagelærer, sykepleier, radiograf og statsviter. Du kan også studere økonomi og ledelse, menneskerettigheter og visuell kommunikasjon. Studentboliger og et eget trenings- og velferdssenter ligger få meter fra skolen. 

På campus Drammen er det stort nok til at det pulserer og lite nok til at du blir sett blant rundt 2.900 studenter.

 Vi håper å se akkurat deg til studiestart! 

 

 

Campus Drammen har vokst de siste årene, og nå er det ca 2900 studenter her. I Drammen kan du bli lærer, barnehagelærer, sykepleier, radiograf og statsviter. Du kan også studere økonomi og ledelse, menneskerettigheter og visuell kommunikasjon. Det er til og med en egen vik, hvor du kan ta en dukkert mellom forelesningene.

Det er kort vei til togstasjonen, med hyppige avganger til Oslo, Vestfold, Kongsberg og Telemark.

Studentboliger og et eget trenings- og velferdssenter ligger 100 meter fra skolen.

Velkommen til elvebyen Drammen!

Student i Drammen

Siste nytt fra campus

 

Bli student
BLI STUDENT
Vi gir deg kunnskap for fremtiden!
studentbolig
STUDENTBOLIG
Studentsamskipnaden tilbyr boliger på alle våre campus
Våre campus
CAMPUS
Mer informasjon om våre studiesteder
FAQ. Icon.
OFTE STILTE SPØRSMÅL
Svar på det du lurer på som ny student