Velkommen til campus Bø

Bø er en ypperlig base for å oppleve alt det fantastiske Telemark har å by på sommer som vinter. Dessuten er byen kjent for å ha et av landet beste studentmiljøer.

I Bø kryr det av muligheter! Herfra har du korte avstander til det meste av aktivitetstilbudene året rundt. 

Bø kan friste med et variert tilbud innen musikk, idrett og kultur, og er kåret til landets beste kulturkommune og studentkroa til beste konsertscene. Savner du noe her, finner du fort flere å starte det sammen med. 

Bø er kjent for sin vakre natur med skog, fjell og vassdrag, og spesielt for å ha Skandinavias største vannpark – Bø Sommarland – med vannvittig moro attraksjoner. 

 

Du kan også slå deg løs i klatrepark, kabelpark, Telemarkskanalen, naturskjønne vandreområder, golfpark, på festivaler, langrenn og alpint, samt krysse av for en topptur eller to sammen med gode studievenner. Lifjell finner du kun få minutter unna sentrum.

Selve universitetsanlegget er åpent og innbydende og har både studentkantine, bibliotek, små områder tilrettelagt for gruppearbeid, studentbarnehage og studentkro. Nærmeste nabo er Gullbring kulturanlegg med både svømmehall og idrettsbaner.

Du kan velge mellom nær femti studier innen økonomi og ledelse, IT, natur og miljø, friluftsliv, idrett, kulturledelse, språk, ex.phil, historie og forfatterstudium. 

På campus Bø er det stort nok til at det pulserer og lite nok til at du blir sett blant tre tusen studenter.  

Vi håper å se akkurat deg til studiestart! 

 

 

Student i Bø

Siste nytt fra campus

 

Bli student
BLI STUDENT
Vi gir deg kunnskap for fremtiden!
studentbolig
STUDENTBOLIG
Studentsamskipnaden tilbyr boliger på alle våre campus
Våre campus
CAMPUS
Mer informasjon om våre studiesteder
FAQ. Icon.
OFTE STILTE SPØRSMÅL
Svar på det du lurer på som ny student