Campus Bø

Bø er både by og bygd og kan friste med et variert tilbud innen musikk, idrett og kultur. Bø er kåret til landets beste kulturkommune og studentkroa er kåret til beste konsertscene.

I Bø kryr det av muligheter – og er det du noe du savner så finner du fort noen å starte det sammen med. Du kan velge mellom nær 50 studier innen økonomi og ledelse, IT, natur og miljø, frilufts - liv, idrett, kulturledelse, språk, ex.phil, historie og forfatterstudium. 

Selve universitetsanlegget er åpent og innbydende. På campus finner du i tillegg til forelesningslokalene også studentkantine, bibliotek, små områder tilrettelagt for gruppearbeid, studentbarnehage og studentkro.

Gullbring kulturanlegg, med både svømmehall og idrettsbaner, er nærmeste nabo til universitetet.

Kommunen er omkranset av vakker natur med skog, fjell og vassdrag. Nesten 3000 studenter er tilknyttet Bø. Mange nok til mangfold, få nok å bli sett og ivaretatt.

Student i Bø

fadderstyret ved usn.foto

Vi skal gi studentene en god start!

Oppstart av studiene er et viktig moment både for USN og ikke minst studentene. De første dagene er spesielt viktig for å sosialiseres og få avklart forventninger. Derfor samlet fadderstyrene ved USN seg i dag for å skape en positiv, hyggelig, sosial og trygg start for årets studenter.


Bli student
BLI STUDENT
Vi gir deg kunnskap for fremtiden!
studentbolig
STUDENTBOLIG
Studentsamskipnaden tilbyr boliger på alle våre campus
Våre campus
CAMPUS
Mer informasjon om våre studiesteder

STUDENTENES ABC
Det du trenger å vite som ny student

Siste nytt fra campus