Studier Finn studier Videreutdanning Søknad og opptak Ledige studieplasser Studie- og emneplaner Utveksling til utlandet Praksis Vi hjelper deg med studievalget Studiestart Utdanning med lønn Studentliv Livet som student Bolig og velferd Muligheter under studiene Tilrettelegging og studentstøtte Forskning Forskningsgrupper og senter Barnehage, skole og høyere utdanning Friluftsliv, idrett og kroppsøving Helse og velferd Humanistiske fag Kunstnerisk utviklingsarbeid Maritim virksomhet Natur, helse og miljø Naturvitenskap Synsvitenskap Teknologi Tradisjonskunst og praktisk- estetiske fag Økonomi, ledelse og regulering Oppdragsforskning Doktorgradsutdanning Våre ph.d.-utdanninger Ph.d.-handbok Stipendiatsiden Disputaser Doktorkreering Industriforskerskolen i komplekse systemer Strategiske forskningsområder Demokrati, samfunnsorganisering og styring Energi, klima og miljø Fremtidens helse og velferdstjenester Oppvekst, tilhørighet og livsmestring Regional verdiskapning Forskningsformidling Lørdagsuniversitetet Forskingsdagane Forskningsforedrag på bestilling Forskningstimen Prosjekter Prosjekter finansiert av Forskningsrådet Fremragende sentre EU-finansierte forsknings- og innovasjonsprosjekter Andre prosjekter Internasjonale utdanningsprosjekter Ekspertliste FoUI-eksperter Publisert forskning Om USN Organisering Organisasjonskart Leiinga Styret Råd, utval og ombod Fakultet Strategi og visjon Biblioteket IT-tjenester Brukerveiledninger Kvalitetssystemet Rutiner og arbeidsbeskrivelser Si ifra Regelverk Beredskap og krisehandsaming Campusene Ledige stillinger Kontakt oss Tilsette Presse Toppledelse Ekspertliste Samarbeid med oss Campusene favorite_border

Mine studier

  • Beklager, her gikk noe galt. Vi har problemer med favorittmarkeringer for øyeblikket.
en favorite_border Meny close

Vil du studere økonomi og ledelse?

Hos oss får du en fleksibel og allsidig utdannelse med mange valgmuligheter.

Stedsikon
Bø, Drammen, Kongsberg, Ringerike og Vestfold
Nilofer Bachakurd

Få mange bein å stå på

Med en utdanning innen økonomi og ledelse får du en karrieredrevet utdannelse som gir deg en rekke ulike muligheter underveis og etter endt studium.

Vi har en praktisk tilnærming til studiene. Gjennom et tett samarbeid med næringslivet opplever studentene å få relevant erfaring og utvidet nettverk i studietiden.

Vår bachelor i økonomi og ledelse har EFMD Programme Accreditation. Dette er det ledende internasjonale systemet for kvalitetsvurdering og akkreditering av studieprogram innen økonomi og ledelse. En bachelor i økonomi og ledelse fra USN Handelshøyskolen ser dermed bra ut på CV-en din.

 

 

 

– På USN Handelshøyskolen har vi et veldig godt samarbeid med lokalt og regionalt næringsliv. Vi kan tilby muligheter for å teste det du lærer på skolebenken i praksis, via blant annet interships og mentorordninger. 

Vi kobler deg til arbeidslivet

Benjamin From har allerede ansvar for egne kunder i det internasjonale selskapet BDO, mens han tar næringsmaster i regnskap og revisjon. Studiet er tilpasset arbeidshverdagen. Bachelorstudent i økonomi og ledelse Bilal Akbar har fått attraktiv sommerjobb med hjelp fra mentor Eiler Helén, direktør i Drammen kommunale pensjonskasse. Bachelorstudent i økonomi og ledelse Bilal Akbar landet sommerjobb i Mercer, et av verdens største konsulentselskaper. Julianna Frantzen Reiersrud ble tatt imot som en kollega i firmaet Formuesforvaltning da hun hadde internship. Her sammen med finansiell rådgiver Fredric Lehfeldt. Julianna Frantzen Reiersrud hadde internship hos Formuesforvaltning sjette semester på bachelor i økonomi og ledelse. KOLLEGAER: Marthe-Kristine Fjæstad (t.v.) og Stine Myrvollen Næss har samarbeidet tett gjennom hele studiet. Nå fortsetter samarbeidet som kollegaer. De har gjort alle prosjekter og oppgaver sammen gjennom utdanningen. Nå har Marthe-Kristine og Stine gått fra å være medstudenter til å bli kollegaer i Kongsberg Maritime.