Campus Vestfold

Undervisning, bolig og trening. Alt på samme campus.

Campus Vestfold ligger i fine omgivelser mellom Tønsberg og Horten, beliggende på Bakkenteigen. Campus Vestfold er et moderne universitetetsbygg med et flott nytt bibliotek, samt laboratorier og simulatorer i verdensklasse. Alimento studentkantine tilbyr god og rimelig mat, og Cafe Amfi kan friste med deilige bakevarer og barista.

Campus har mange studentboliger, stor kultursal, treningssenter med idrettshall og svømmebasseng og sandvolleybaner. Campus Vestfold er omringet av flott natur, hvor Adalstjernet er kun et steinkast unna. På campus Vestfold er det stort nok til at det pulserer – lite nok til at du blir sett. 

Over 80 studier gir deg god kombinasjon av teori og praksis. Studiene hos oss fører til jobb som blant annet skipsoffiser, lærer, barnehagelærer, sykepleier, økonom eller ingeniør. Her får du god oppfølging og nærhet til lærerne og enkel tilgang til studie- og karriereveiledere som viser deg muligheter og yrkesvalg. 5000 studenter studerer på Bakkenteigen. 

Velkommen til campus Vestfold!

Student i Vestfold

fadderstyret ved usn.foto

Vi skal gi studentene en god start!

Oppstart av studiene er et viktig moment både for USN og ikke minst studentene. De første dagene er spesielt viktig for å sosialiseres og få avklart forventninger. Derfor samlet fadderstyrene ved USN seg i dag for å skape en positiv, hyggelig, sosial og trygg start for årets studenter.

27. april 2018

Bli student
BLI STUDENT
Vi gir deg kunnskap for fremtiden!
studentbolig
STUDENTBOLIG
Studentsamskipnaden tilbyr boliger på alle våre campus
Våre campus
CAMPUS
Mer informasjon om våre studiesteder
Studentenes A-B-C
STUDENTENES ABC
Det du trenger å vite som ny student

Siste nytt fra campus