Velkommen til campus Vestfold

I Vestfold kan du oppleve det beste av by- og kulturliv, pluss magisk natur ved siden av studiene.  

Vestfold er selve sommerdrømmen for mange og spesielt kjent for sin fantastiske skjærgård – et mekka for sommer, sol, svaberg og strender. 

Som student i Vestfold får du også spennende natur- og kulturopplevelser til alle årstider. Her finner du pulserende byliv med kafeer, restauranter og shopping, spennende friluftsliv til fots, på ski, sykkel, padle, jakte, sanke bær og sopp, festivaler, konserter, bakgårdsidyll, kino, museer, utstillinger og verdenskjent historie.

Campus Vestfold ligger i flotte omgivelser på Bakkenteigen mellom Horten og Tønsberg med korte avstander til alt! Du kan bo på selve campusen hvor Studentsamskipnaden tilbyr flere ulike boalternativer.

 

Campus har også en stor kultursal, treningssenter med idrettshall og svømmebasseng og sandvolleybaner. Her ligger også Forskningsparken hvor du har tilgang til laboratorier og simulatorpark i verdensklasse.

Bussholdeplassen har du rett utenfor campus, togstasjon på Skoppum og kort vei til E18 og til Horten Havn med Bastøferjene som bringer deg til Moss. 

Over åtti studier gir deg god kombinasjon av teori og praksis. Studiene hos oss fører til jobb som blant annet skipsoffiser, lærer, barnehagelærer, sykepleier, økonom eller ingeniør. 

På campus Vestfold er det stort nok til at det pulserer og lite nok til at du blir sett blant fem tusen studenter.  

Vi håper å se akkurat deg til studiestart! 

 

 

Student i Vestfold

Siste nytt fra campus

 

Bli student
BLI STUDENT
Vi gir deg kunnskap for fremtiden!
studentbolig
STUDENTBOLIG
Studentsamskipnaden tilbyr boliger på alle våre campus
Våre campus
CAMPUS
Mer informasjon om våre studiesteder
FAQ. Icon.
OFTE STILTE SPØRSMÅL
Svar på det du lurer på som ny student