Økonomi og ledelse

Vil du bli leder eller bygge opp din egen bedrift?

Vil du spesialisere deg innen økonomi, markedsføring eller innovasjon? Eller kanskje eiendomsmegling er noe for deg? Mulighetene er mange.

Økonomi og ledelse
Lederutdanning
Eiendomsmegling
Markedsføring
Slik kan du komme langt og ha en spennende karriere!

Hva er en siviløkonom og hva gjør egentlig en eiendomsmegler? Her er svarene for deg som tenker på å søke utdanning innen økonomi, ledelse og innovasjon.

Hva er en siviløkonom og hva gjør egentlig en eiendomsmegler? Her er svarene for deg som tenker på å søke utdanning innen økonomi, ledelse og innovasjon.

Fra kokk på Sørpolen til Bø og bærekraft-studier

Malin hadde reist over hele verden da hun bestemte seg for at det var på tide å ta en master.

Økonomistudier – her er mulighetene mange

Ønsker du en utdanning innen økonomi? Maren studerer økonomi og ledelse, og forteller deg hvordan økonomistudiene er ved USN Handelshøyskolen.

Eiendomsmegling - studier med praksis på et meglerkontor

Godt studiemiljø, dyktige faglærere og praksis under utdanning er bare noen av årsakene til at Hanna anbefaler eiendomsmeglerstudiet ved USN.
Julianna Frantzen Reiersrud ble tatt imot som en kollega i firmaet Formuesforvaltning da hun hadde internship. Her sammen med finansiell rådgiver Fredric Lehfeldt.

Gode råd til deg som vurderer internship

Julianna Frantzen Reiersrud hadde internship sjette semester på bachelor i økonomi og ledelse. Her er hennes beste råd.

Bygg karriere med en master

Med en master fra USN Handelshøyskolen blir du attraktiv på arbeidsmarkedet, enten du skal søke din første jobb eller utvikle deg i nåværende stilling.

Slik er siviløkonomstudiet ved USN Handelshøyskolen

– Du må ikke elske matte for å bli siviløkonom, men du må gjøre en innsats, sier siviløkonomstudent Isabel Jørgensen.

Hvor kan du studere økonomi og ledelse?

Her på USN kan du faktisk velge å studere økonomi og ledelse ved fem campuser i Bø, Drammen, Kongsberg, Hønefoss og Horten.

Vil du ha en sikker utdannelse innen ledelse?

Vil du ha en sikker utdannelse innen ledelse, med stor faglig bredde og gode karrieremuligheter i fremtiden? Da har USN Handelshøyskolen studiene for akkurat deg.

Sikret internship med hjelp fra mentor

«Kom deg på LinkedIn», var det første rådet økonomistudent Karoline fikk fra sin rutinerte mentor. Det resulterte i flere jobbtilbud.