Velkommen til campus Ringerike

Skiglede, badeglede, aktiviteter, restauranter, shopping og uteliv. I Ringerike ligger alt til rette for en aktiv fritid ved siden av studiene.

Ringerike kommune er et eldorado for deg som liker å fiske, padle, sykle, titte på fugler og bade langs flotte strender. Eller hva med å vandre i skogene eller spenne på deg skiene for en herlig naturopplevelse?

Ringerike ligger i den østlige delen av Buskerud fylke og Hønefoss som største tettsted ligger få minutter unna campus. Her har du nok av utesteder å velge mellom. 

 

Ringerike er også kjent for sine gode kulturtilbud, med Hønefossrevyen som et av de mest kjente arrangementene. Dessuten har regionen to av Norges største severdigheter: Hadeland glassverk og Kistefos-Museet.

Fra Ringerike har du korte avstander til både Oslo og Gardermoen, og gode forbindelser med tog og buss til andre byer og fylker. 

På campus ligger både Studentkroa, biblioteket, bokhandel, en trivelig kantine og studentboliger. Like ved campus finner du idrettsanlegg med sandvolleyballbane, ishockeyhall og fotballstadion.

Campus Ringerike tilbyr et solid fagmiljø innen økonomi, ledelse, IT og jus. Her kan du bli siviløkonom, markedsfører og IT-spesialist. Du kan også ta et av våre jusstudier, bygge på med en master og bli jurist. 

På campus Ringerike er det stort nok til at det pulserer og lite nok til at du blir sett blant 1200 studenter.  

Vi håper å se akkurat deg til studiestart! 

 

 

Student på Ringerike

Siste nytt fra campus

 

Bli student
BLI STUDENT
Vi gir deg kunnskap for fremtiden!
studentbolig
STUDENTBOLIG
Studentsamskipnaden tilbyr boliger på alle våre campus
Våre campus
CAMPUS
Mer informasjon om våre studiesteder
FAQ. Icon.
OFTE STILTE SPØRSMÅL
Svar på det du lurer på som ny student