Campus Ringerike

Studentene i Hønefoss trives i et godt studentmiljø og en by som er glad i studentene sine.

Campus Ringerike ligger få minutter fra Hønefoss sentrum og er kjent for hyggelig og godt læringsmiljø. Campus Ringerike tilbyr et solid fagmiljø innen økonomi, ledelse, IT og jus. På campus finner du biblioteket, bokhandel og en trivelig kantine. Like ved campus ligger også et flott idrettsanlegg med sandvolleyballbane, ishockeyhall og fotballstadion.

Du trenger ikke gå langt for å finne det du trenger på campus Ringerike. Studentkroa og helt nye boliger ligger på campus. I 2018 åpner vi en splitter ny fløy med studentcafé. Sandvolleybane, ishockeyhall og fotballstadion ligger få minutter fra campus. 1400 studenter studerer her.  

I Hønefoss kan du bli siviløkonom, markedsfører, og IT-spesialist. Du kan ta ett av våre jusstudier, bygge på med en master og bli jurist. 

Velkommen til campus Ringerike!

 

Student på Ringerike

Rektor Petter Aasen under studieåpning på campus Ringerike

Rektor til nye studenter: - Du skal være trygg på USN

I sin tale til de nye studentene tok rektor Petter Aasen opp metoo-kampanjen og beklaget at krenkelser og trakassering også skjer i akademia. - Skulle du oppdage noe sånt hos oss, ikke nøl med å varsle. Alle skal være trygge og føle seg inkludert som studenter på USN, sa rektor.


Bli student
BLI STUDENT
Vi gir deg kunnskap for fremtiden!
studentbolig
STUDENTBOLIG
Studentsamskipnaden tilbyr boliger på alle våre campus
Våre campus
CAMPUS
Mer informasjon om våre studiesteder

STUDENTENES ABC
Det du trenger å vite som ny student

Siste nytt fra campus