Studietips

Studietips

Lurer du på hva du skal bli? Her kan du finne noen gode tips og råd.

7 gode grunner for å velge USN

Det er mange universiteter å velge mellom. Her er gode grunner til å velge USN.

Slik får du mest ut av den digitale undervisningen

Hvordan lære best mulig som student i en digital hverdag? Ekspertene våre deler sine beste tips for digital studieteknikk.

Slik skiller du mellom gode og dårlige karriereråd

Det kan være mange som har meninger om hva du skal gjøre med livet ditt. Hvem bør du høre på, og hvordan vet du forskjellen på gode og dårlige råd?

Den store studentordboka

Når du begynner på et universitet, møter du på mange nye begreper. Doktorgrad, førsteamanuensis, konting. Vi hjelper deg å holde styr på de viktigste begrepene – og noen mindre viktige.

Gode råd til deg som er skolelei

Endelig er du snart ferdig med videregående. Kanskje merker du forventninger om å gå videre med studier, mens du egentlig kjenner at du trenger en pause? Hør podkast med tips fra karriereveileder.

15 tips til studiemestring

Ønsker du noen gode råd om hvordan du kan lykkes som student? Her er 15 tips til hvordan du kan takle forventninger, finne motivasjon og planlegge aktiviteter.

7 råd for å takle hjemlengsel

Har du flyttet for deg selv og kjenner litt på hjemlengselen? Du er ikke alene. Her er gode råd til hvordan takle overgangen.

Rauland, et studiested fylt med lidenskap, inspirasjon og et unikt studentmiljø

På campus Rauland dyrker USN-student Karianne interessene sine, mens vennskap gror tett på tvers av studieretninger og årskull.

10 grunner til at du bør søke studier

10 grunner til hvorfor du skal velge studier til høsten.