USN Studentinkubator

 - Stedet for studenter som ønsker å engasjere seg i innovasjon og entreprenørskap. Sammen med Kobben Vestfold Technology Incubator tilbyr vi et sted hvor studenter kan møtes for å arbeide med sine idéer, teste idéer og utvikle egne bedrifter.

Vi har et tett samarbeid med inkubatormiljøet på Kobben som tilbyr arbeidsplasser for studentene i et eksisterende gründermiljø. I inkubatoren får du tilgang til rådgivning og nettverk med ressurser.

Har du en idé?

Hos USN Studentinkubator kan du få råd og veiledning i hvordan du kan gå fra idé til bedriftsetablering. Studentinkubatoren tilbyr i samarbeid med Kobben Vestfold Technology Incubator et fysisk sted å jobbe med din idé, samt oppfølging og veiledning.

Har du en bedrift?

Har du en bedrift som du ønsker å videreutvikle, men vet ikke helt hvordan du skal gå frem? I samarbeid med Kobben Vestfold Technology Incubator tilbyr vi deg råd og veiledning på hvordan du kan utvikle ditt forretningskonsept.

Ingen idé? Ønsker du å bli gründer?

Er du nysgjerrig, eller ønsker du å bli en gründer, men du har ikke en egen idé? Delta på en av våre workshops hvor du kan delta sammen med andre på deres idé eller utvikle nye idéer.

Våre samarbeidspartnere

Nettverksressurser