Informasjon og diskusjon om forskningsprosjektet BRIDGES og om de tverrfaglige temaene i skole og lærerutdanning.

En høylytt og meningstett podkast om barnehagefaglige temaer.

En læringspod for og med mediestudentene ved campus Notodden.

En podkast om å ta det riktige valget etter videregående.

Metodepodkast: Nerdenes hevn over kjedelig fremstilling av forskningsmetodikk.

Om utdanningskvalitet. LOVU-banken skal bli en lærings- og vurderingsbank for felles læringsutbytter i helse- og sosialfagutdanningene.

En podkast om markedsføring og strategi. Temaene er relatert til pensum koblet mot hva som skjer i næringslivet.

En podkast i ti episoder der vi snakker om metaforene som er overalt i språket rundt oss. Vi gir konkrete eksempler på at metaforer virker både i politikk, reklame og terapi.

Podkasten for deg som er student og ønsker nyttige, og unyttige, tips til studiene.

Lærerutdannere og lærerstudenter snakker om læring og undervisning i en digital tid. En podkast fra LUDO-prosjektet.

En podkasten som søker å få til gode samtaler mellom barnehageforskere, -utdannere og andre i barnehagefeltet.

Rasteplassen er en podkast for påfyll, skuing og reflektering om bærekraftig reiseliv, steds- og bygdeutvikling.

How to lead people by persuasion? Dr. David Isaksen, who has a PhD in Rhetoric, explains.

Bli kjent med noen av de temaene vi underviser i ved utdanningen i vernepleie og barnevern.

Forskning, finansieringsmuligheter, søknadsskriving, EU Horisont Europa, utlysninger og andre temaer som vil være interessante for forskere.

En podkast for studenter som er nysgjerrige på utveksling. Eller deg som har reist og er godt i gang med utenlandsoppholdet.

A podcast about the writers of ancient history. What prompted them to record these events? The implicit argument they may have been making to their audiences about their past, present, and future.

Tar opp aktuelle temaer innen undervisning, læring og digitalisering, og deler erfaringer fra ansatte i USN.