Jenter og teknologi – Et årlig arrangement for deg som er interessert i teknologi og realfag

Teknologien bringer verden fremover og skal løse mange oppgaver for oss i fremtiden. Da bør disse løsningene utvikles av alle for å fungere for alle. Teknologi er for viktig til å bli overlatt til menn. Jentene må også med! Er du enig? Bli inspirert av andre jenter som har valgt karriere innen teknologi ,ingeniørfag, IT og realfag – og digger det.

Lærerikt og inspirerende

I årets sending møter du konferansier Vibeke Gwendoline Fængsrud - også kjent som Mattedama. Vibeke er lektor i matematikk og fysikk og eier og driver av House of Math. Hun har blant annet utgitt Superkjapt-serien, matte gjort lett for videregående skole, samt Superhefte-serien og GeoGebraoppskrifter for ungdomsskolen og videregående skole.

I tillegg får du treffe andre jenter som jobber med teknologi i hverdagen samt noen som utdanner seg innen ingeniør og maritime fag, - alt for å inspirere deg til å våge å drømme stort. En av disse er Christine Spiten, norgesmester i seiling og medgründer av droner under vann; Blueye Robotics.

Sendingen varer en drøy time. Se den her:

Sendingen fra 2022

 

Du får

  • Møte andre unge, kvinnelige rollemodeller som forteller om hvordan det er å studere og jobbe med teknologi, realfag og IT.
  • Vite mer om hva teknologi kan brukes til og alle jobbmulighetene som finnes.
  • Et innblikk i den høye kompetansen og bredden i utdanningene ved USN.

Når?

15. februar 2024 i Bakkenteigensalen på campus Vestfold

Hold deg oppdatert

Få nyttig og inspirerende informasjon om våre utdanninger. Vi vil sende deg studentintervjuer, praktisk informasjon og karrieremuligheter.

Motta informasjon