Bolig og overnatting

På Notodden er det lett å finne gode og rimelige hybler som er i gangavstand til universitetet.

Studentsamskipnaden

SSN har mange og velutstyrte hybler som ligger i nærområdet til universitetet. Hyblene har gratis tilkobling av internett.

Samskipnaden har også et godt barnehagetilbud for barn i alderen 1-5 år. Barnehagen ligger rett ved skolen vår.

Det er også barne- og ungdomsskole i nærmiljøet til universitetet.

I Notodden har vi også gode tilbud for overnattingsgjester, linker til disse finner du under. Hotellene har spesialpris for våre studenter og konferansedeltagere, husk å si at du er student når du bestiller rom.

Notodden Hotel

Midt i hjertet av sentrum ligger Notodden Hotel. Dette er stedet for deg som ønsker å bo sentralt, med gåavstand til det meste Notodden har å by på. Beliggende i Notodden sentrum er dette et godt alternativ for deg som skal til USN med Timebussavganger rett nedenfor hotellet.

Notodden Hotel har gode tilbud til studenter, bestill direkte ved hotellet.

Notodden Hotels hjemmeside og bookinginformasjon.

Alternativ overnatting

For studenter som skal delta på samlinger i Porsgrunn kan vi anbefale Hotel Vic i Porsgrunn, Thon Hotell Høyers i Skien eller Clarion Collection Hotell Bryggeparken i Skien.

Ellers kan vi tipse om følgende overnattingsmuligheter:

Campus Notodden
Studentboliger

Studentboliger Høgås Nootodden

Korttidsleie

Fra høsten 2020 flytter korttidsleie fra Campus Notodden til Høgås studentboliger. Det er satt av 7 hus til korttidsleie der det er muligheter for å leie hybelleilighet med eget kjøkken og bad. SSN tilbyr 24 hybelleiligheter med felles stue i hvert hus.