Nettstudier

Student med laptop. Nettstudier illustrasjonsfoto.

Vil du kombinere studier og jobb, eller har du lyst til å utvide horisonten hjemmefra? Er det på tide å lære seg noe nytt? Sånn fungerer nettstudier ved USN


Fag og fleksibilitet

Som nettstudent kan du studere hvor som helst, når som helst. Det betyr at du kan jobbe hjemmefra, kombinere med deltidsjobb eller for eksempel barnepass. De fleste studiene krever at du deltar på noen samlinger på campus i tillegg til nettundervisningen.

Mange nettstudier å velge mellom

USN tilbyr et bredt spekter av nettbaserte studier. Visste du at det finnes nettstudier for lærere? Eller at du kan ta nettstudier innen natur og miljø, språk og IT? Du kan også studere design eller bli barnehagelærer.

Hverdagen som nettstudent

Undervisningen for deg som tar nettstudier foregår gjennom ulike nettbaserte undervisningsformer. Gjennom gode webløsninger blir du godt kjent med både faglærerne og medstudentene dine. De fleste av studiene har samlinger på campus i tillegg til den obligatoriske undervisningen på nett. Da møter du medstudenter og lærere du ellers ser på nett.

Vil du etterutdanne eller omskolere deg?

Nettstudier kan være den perfekte måten å lære seg noe nytt uten å måtte ta pause fra resten av livet. Hvis du av ulike grunner ikke kan komme til oss, kommer vi til deg. Vil du videreutdanne deg eller ta en utdanning innenfor noe nytt? Sjekk ut hvilket nettstudier som kan passe for deg