Kontakt oss om opptak

Hvis du har spørsmål om søknaden din, eller generelle spørsmål du ikke finner svar på på nettsidene våre, kan du kontakte oss.

Send oss en e-post

Du kan kontakte oss på opptak@usn.no. Vi svarer deg innen tre virkedager, ofte får du svar samme dag. Husk å oppgi søkernummeret ditt i e-posten.

Vil du bli oppringt?

Hvis du vil snakke med en saksbehandler på telefon, kan du sende oss en e-post og be om å bli oppringt. Husk å oppgi søkernummeret ditt og hva spørsmålet gjelder. Dersom du ikke beskriver hva det gjelder, kan det skje at den som ringer deg opp ikke kan svare på spørsmålet ditt.

Vi ringer deg så fort som mulig, som regel samme dag. I noen tilfeller kan det ta lenger tid, dersom saksbehandler for søknaden din ikke er tilstede. I så fall vil vi varsle deg om dette på e-post, slik at du vet når du kan få svar.

Merk at vi kun kan svare på generelle spørsmål over telefon. Dersom du har konkrete spørsmål om hvordan søknaden din blir vurdert, må du sende oss disse i en e-post.

Postadresse

Seksjon for opptak
Universitetet i Sørøst-Norge
Postboks 4
3199 Borre

Kurs og videreutdanning

Har du spørsmål om kurs og videreutdanning finner du e-post og telefonnummer til administrative kontaktpersoner på hver enkelt studietilbudsside.