Kontakt oss om opptak

Dersom du har spørsmål om søknaden din, eller generell spørsmål du ikke finner svar på på nettsidene våre, kan du kontakte oss.

Send oss e-post

Du kan alltid kontakte oss på e-post opptak@usn.no. Vi svarer deg innen tre virkedager, og ofte får du svar samme dag. Husk å oppgi søkernummeret ditt i e-posten.

Vil du bli oppringt?

Dersom du vil snakke med en saksbehandler på telefon, kan du sende oss en e-post og be om å bli oppringt. Husk å oppgi søkernummeret ditt, og hva spørsmålet gjelder. Dersom du ikke beskriver hva det gjelder, kan det skje at den som ringer deg opp ikke kan svare på spørsmålet ditt.

Som regel vil vi ringe deg opp samme dag, eller så fort som mulig. I noen tilfeller kan det ta lenger tid, dersom saksbehandler for søknaden din ikke er tilstede. I så fall vil vi varsle deg om dette på e-post, slik at du vet når du kan få svar.

Merk at det er kun generelle spørsmål vi kan svare på over telefon. Dersom du har konkrete spørsmål om hvordan søknaden din blir vurdert, må du sende oss e-post.

Postadresse

Seksjon for opptak
Universitetet i Sørøst-Norge
Postboks 4
3199 Borre

Kurs og videreutdanning

Har du spørsmål om kurs og videreutdanning finner du e-post og telefonnummer til administrative kontaktpersoner på hvert enkelt studietilbudsside.