Marit Gundersen Engeset

Marit Gundersen Engeset er professor med doktorgrad i markedsføring fra Norges Handelshøyskole. Hennes forskningsinteresser er innenfor forbrukeratferd, der hun blant annet studerer kreativitet og kundeverdi.

 

Mine foredrag:

Perspektiver på individuell endring

«Ja tenke det, ønske det, ville det med; - men gjøre det! Nei, det skjønner jeg ikke.» sier Peer Gynt. Kanskje du også har opplevd å tenke at du gjerne skulle blitt mer miljøvennlig, spist sunnere eller gjort andre små eller større endringer i livet ditt? Men så blir det som regel ikke noe av? Selv om vi mennesker er i stand til å gjøre store endringer i måter å gjøre ting på så gjør vi det oftest ikke når det kommer til stykket. I dette foredraget vil jeg presentere ulike perspektiver på individer og endring. Kanskje kan du bli litt klokere på hvorfor endring er vanskelig og hva du kan gjøre for å skape ønskede endringer for deg selv.

 

Hvordan bli mer kreativ

Jeg er så lite kreativ tenker du kanskje om deg selv? Men er det virkelig slik at noen er født kreative mens andre aldri klarer å tenke nytt? Forskning tyder på at det slett ikke er slik. Tvert imot kan alle trene opp sin kreativitet. Det handler om å være bevisst på hvordan ulike tankesett og måter å løse problemer på påvirker hvor kreative vi er i ulike situasjoner. I dette foredraget vil du lære mer om forskning på hva som påvirker individuell kreativitet og kreativ tenking.

 

Hvordan lar vi oss påvirke av markedsføring?

Så skjedde det igjen har du kanskje tenkt, hvorfor kjøpte jeg dette produktet? I dette foredraget vil du lære mer om psykologien bak hvordan og hvorfor vi lar oss påvirke, og hvordan markedsførere benytter denne kunnskapen i sine kampanjer. Kanskje du også lærer en ting eller to om hvordan du selv kan bli flinkere til å overtale andre?

Marit Gundersen Engeset

Førsteamanuensis

Handelshøyskolen
Institutt for industriell økonomi, strategi og statsvitenskap
Campus Kongsberg

 

Kontakt

Interessert i et av disse foredragene?

Kontakt Marit Gundersen Engeset for å gjøre en avtale.