Trening og forskning ved simuleringssenteret i Drammen

Ved simuleringssenteret i Drammen har vi fem rom med fire senger i hvert rom. Hvert sengerom har egen PC/TV-skjerm og videokameraer med mulighet for opptak både fra pasientens synsvinkel samt paraplyperspektiv rundt sengen. Takmikrofoner dekker opptak i hele området.

Trening

Det er mulighet for å simulere med fem Lærdal-dukker, hvorav tre er de nyeste Nursing Anne. Lærdals SIM-MAN er også tilgjengelig for simuleringsøvelser i senteret.

Sengerommene er tilknyttet egen leilighet med soverom og kjøkken samt vakt-, lager-, rekvisita-, skylle- og tøyrom lik forholdene på sykehus, sykehjem eller hjemmeboende. 

Senteret har eget kjøkken med kjøleskap og mulighet for oppvarming av mat og drikke.  

To av våre sengerom og leiligheten har møteroms fasiliteter med ATV utstyr for ca. 14 personer.

I tillegg til 5 sengerom har vi et eget simuleringsrom med mulighet for videoopptak, egen TV-skjerm og operatørrom med redigeringsmulighet under simuleringen (LEAN).

I tilknytning til simuleringsrommene er det også et auditorium med flatt gulv som kan romme 60 personer. Her er det også mulighet for overføring fra de ulike rommene.

De fysiske rammer gir mulighet for simulering innen alle typer scenarier.

keyboard_backspace Ønsker du å gjøre en avtale om simuleringstrening kontakt Grith Overgaard Fosnæs.

Forskning

Simulering-senteret gir også fremragende mulighet for forskning. Kontakt vår forskningsleder eller leder for kompetanseområdene.