Vis studievalg

Slik kommer du deg til campus Drammen

Campus Drammen Høgskolen i Buskerud og Vestfold. Foto.
Campus Drammen

Campus Drammen ligger flott og sentralt på Papirbredden i kjernen av Drammen.

Buss

Det tar fem minutter å gå fra Drammen busstasjon til campus Drammen på Papirbredden.

Tog

Nærmeste togstasjon er Drammen togstasjon

Fra togstasjonen kan du gå til campusen. Når du komme ut av stasjonsbygningen går du til høyre over plassen, krysser gata mot Sparebank1-bygget og følger gata forbi busstasjonen. Gå gjennom fotgjengerundergangen og videre forbi Statens Hus, NRK-bygget og Politihuset. Når du har passert Meny på venstre hånd og Baker Klausen på hjørnet er du på Papirbredden. Hovedinngangen til Papirbredden 1 er bak fabrikkpipa. Inngang til Papirbredden 2 finner du på motsatt side av gata.

Bil

Alle parkeringsplasser er avgiftsbelagte og det er svært trangt om plassen. Bruk av bil anbefales ikke. Busstasjon og togstasjon ligger 5 - 10 minutter fra Papirbredden.

Kart og kjørerute studiested Drammen

Sykkel

Det er flere sykkelstativer utenfor Papirbredden, så det er lett å få parkert sykkelen. Har du ikke egen sykkel er det et bysykkelstativ like utenfor høyskolesenteret. Sjekk hvor det er sykkelparkering og ledige bysykler.