Slik kommer du deg til campus Vestfold

Bilde av sykkelparkering. Foto.

Campus Vestfold ligger i landlige omgivelser mellom Horten og Åsgårdstrand.

Tog

Ta toget til Tønsberg, med buss til campus Vestfold fra Tønsberg rutebilstasjon, eller til Skoppum med drosje til campus Vestfold.

I skoleåret kan studenter og ansatte reise gratis med shuttlebuss mellom Skoppum stasjon og campus Vestfold. Bussen bruker 10 minutter på reisen og korresponderer med toget.

Buss fra Skoppum stasjon

Buss fra campus Vestfold

Se også www.vkt.no, rute 75

Shuttlebuss-ordningen er et resultat av et samarbeid mellom Horten kommune, Vestfold fylkeskommune og USN.

Buss

Det går busser mellom Horten og Tønsberg flere ganger i timen som stopper ved campus Vestfold (busstoppet heter Bakkenteigen).

02 til Horten - Holmestrand (Tønsberg - Hvasser)
01 til Åsgårdstrand - Horten (Tønsberg - Horten)

Fly

Nærmeste flyplass er Torp i Sandefjord. Herfra kan du ta buss eller tog til Tønsberg og buss videre til campus Vestfold, eller kjøre en drosje direkte til univeristetet.

Bil og parkering

Parkering

Det er ca. 1400 gratis parkeringsplasser på campus. Parkering skjer kun på oppmerkede plasser. Vær klar over at feilparkerte biler kan få parkeringsbot. Er det fullt på parkeringsplassene til USN kan du parkere ved Forskningsparken.

Parkeringsplassen ved biblioteket, er reservert for dem som er med i samkjøringsprosjektet. (+el og HC)

Elbil

Det er egne plasser for elbil; 4 stk ved forskningsparken , 8 stk ved inngang Adalstjern og 8 stk ved hovedinngangen.

Ladning koster kr 2,50 per kWh. For å lade på campus, kan du bruke RFID-ladebrikke, APP eller SMS. Ladestasjonene er merket med instruksjoner.

Det mest vanlige er å bruke en forhåndsgodkjent brikke fra f.eks Fortum Charge & Drive, Elbilforeningen eller NAF. Uansett type brikke, administrerer du kundeforholdet ditt i Appen Fortum Charge & Drive. Slik registrerer du ladebrikke.

Maks p-tid er 4 timer, bruk skive eller angi ankomsttid i vindu.

Sykkelparkering på campus Vestfold

Det er god plass til sykler på campus.

Er du student eller ansatt kan du gratis aktivere adgangskortet ditt slik at du får tilgang til vårt nye sykkelhotell som du finner utenfor idrettsbygget.

GPS-adresse til campus Vestfold er Raveien 215, 3184 Borre.

Parkeringsbestemmelser for campus Vestfold

• Parkering kun tillatt innenfor oppmerkede felt
  • Regulert 24 timer i døgnet
  • Egne el-bil plasser. Inntil 4 timer lading mot betaling.
  • HC plasser kun tillatt med offentlig parkeringstillatelse
  • Kontrollavgift på kr 300/600/900 kan ilegges ved brudd på parkeringsbestemmelsene
  • Eget p-område for samkjøring krever gyldig oblat i vindu. Kontakt Servicetorget for mer informasjon
  • Reserverte plasser krever særskilt p-tillatelse