Slik kommer du deg til campus Vestfold

Bilde av sykkelparkering. Foto.

Campus Vestfold ligger i landlige omgivelser mellom Horten og Åsgårdstrand.

Tog

Ta toget til Tønsberg, med buss til campus Vestfold fra Tønsberg rutebilstasjon, eller til Skoppum med drosje til campus Vestfold.

I skoleåret kan studenter og ansatte reise gratis med shuttlebuss mellom Skoppum stasjon og campus Vestfold. Bussen bruker 10 minutter på reisen og korresponderer med toget.

Buss fra Skoppum stasjon

Buss fra campus Vestfold

Se også www.vkt.no, rute 75

Shuttlebuss-ordningen er et resultat av et samarbeid mellom Horten kommune, Vestfold fylkeskommune og USN.

Buss

Det går busser mellom Horten og Tønsberg flere ganger i timen som stopper ved campus Vestfold.

02 til Horten - Holmestrand (Tønsberg - Hvasser)
01 til Åsgårdstrand - Horten (Tønsberg - Horten)

Fly

Nærmeste flyplass er Torp i Sandefjord. Herfra kan du ta buss eller tog til Tønsberg og buss videre til campus Vestfold, eller kjøre en drosje direkte til univeristetet.

Bil

Parkering

Det er ca. 1400 gratis parkeringsplasser på campus. Parkering skjer kun på oppmerkede plasser. Vær klar over at feilparkerte biler kan få parkeringsbot. Er det fullt på parkeringsplassene til USN kan du parkere ved Forskningsparken.

Parkeringsplassen ved biblioteket, er reservert for dem som er med i samkjøringsprosjektet. (+el og HC)

El-biler

Det er egne plasser for el-bil; 10 plasser syd for hovedbygget, og 8 plasser på parkeringsplassen bak hovedbygget, samt 6 plasser ved Forskningsparken. Pga. sprengt kapasitet er det innført maks fire timers ladetid for el-bil, vi henstiller alle studenter, ansatte og besøkende til å respektere dette. Lading er gratis.

Parkeringsbestemmelser

• Parkering kun tillatt innenfor oppmerkede felt
  • Regulert 24 timer i døgnet
  • Egne el-bil plasser, maks p-tid 4 timer, bruk skive eller angi ankomsttid i vindu