USNexpo banner

USNexpo – En teknologimesse med prosjekter innen alle ingeniørfag


Opplev nyskaping, ingeniørkunst og spennende teknologi når ingeniør- og IT-studenter viser hva de har laget på den årlige teknologimessen USNexpo. I 2022 arrangeres messen 24. mai i Porsgrunn og 25. mai i Kongsberg og Vestfold.  Studentene våre presenterer  bachelor- og masterprosjekter for alle interesserte. Besøk oss og se nye oppfinnelser og ingeniørarbeid i praksis. 

 

Du får oppleve

  • Ingeniør- og IT-studenter som viser frem bachelor- og masteroppgavene sine.
  • En arena for skaperglede, kreativitet, nyskaping, ingeniørkunst, spennende og samfunnsnyttig bruk av teknologi. Betegnelsen Expo er forkortelse av engelsk exposition, «utstilling». 
  • Den høye kompetansen og bredden på ingeniørutdanningen ved USN.
  • En allsidig teknologimesse spesielt tilrettelagt for distriktets arbeidsliv.
  • Engasjerte og dyktige ingeniører som er klare for å tre ut i arbeidslivet.

 

 

Disse campusene arranger USNexpo

Vestfold

Ingeniør og IT-studentene våre i Vestfold presenterer sine bachelor- og masterprosjekter. Det høye antallet eksterne oppdragsgivere viser vår nære kontakt og gode samarbeid med næringslivet. Vi gleder oss til å se studentenes presentasjoner og spennende teknologiske løsninger. Velkommen til en spennende USNexpo ved campus Vestfold 25. mai!

Porsgrunn

Alle våre dyktige bachelor- og masterstudenter vil presenterer sine prosjekter. Også flere stipendiater deltar. Vi har et utstrakt samarbeid med næringslivet, og de fleste av våre studenter samarbeider med både lokalt og nasjonalt næringsliv. Vi gleder oss til å vise frem alle de spennende, teknolgiske løsningene studentene presenterer denne våren! Velkommen til en innholdsrik og gøyal dag på campus Porsgrunn tirsdag 24. mai!

Kongsberg

Våre dyktige og kreative bachelorstudenter presenterer sine prosjekter innen data, maskin og elektro. Mange av oppgavene er oppdragsprosjekt fra næringslivet på Kongsberg. Kom og opplev det beste av ingeniørarbeid i praksis, studentenes spennende teknologiske løsninger og populærvitenskapelige foredrag. Velkommen til Krona på onsdag 25. mai!

Trenger din bedrift hjelp til et prosjekt?

Våre IT- og ingeniørstudenter står klare til å hjelpe deg og din bedrift med et godt faglig arbeid i sine hovedprosjekter. Du får gratis hjelp til å gjennomføre et prosjekt på et halvt år. Kontakt med flinke studenter samt deres veileder kan være verdifullt for bedriften. Studentene får meget god erfaring fra prosjekter som næringslivet selv initsierer, og de kan være aktuelle for å søke jobb i bedriften.