USNexpo banner

USNexpo – En teknologimesse med prosjekter innen alle ingeniørfag


Stor teknologisk messe på USN der ingeniørutdanningene i Porsgrunn, Kongsberg og Vestfold åpner sine dører for alle interesserte. USNexpo er en åpen utstilling av studentenes bachelor- og masterprosjekter. Flere hundre nyutdannede ingeniører viser frem sitt arbeid og sine oppfinnelser. Velkommen innom for å se nye teknologiske løsninger og ingeniørarbeid i praksis.

Du får oppleve:

  • Den høye kompetansen og bredden på ingeniørutdanningen ved USN
  • En allsidig teknisk messe spesielt tilrettelagt for distriktets arbeidsliv
  • Arena for teknologiprat, innovasjon og ingeniørkunst
  • Stands med bachelorgradsprosjekter innen alle ingeniørretninger
  • Master- og doktorgradsstudenter presenterer poster av sine prosjekter

Her arrangeres USNexpo

Vestfold – 28. mai - AVLYST

Vi gleder oss til å gjenta suksessen fra tidligere år! Nesten 200 studenter som har tatt en teknologisk bachelor eller mastergrad vil presentere nye tekniske løsninger fra alle ingeniørretningene i Vestfold! I år skjer det digitalt.

Porsgrunn – 27. mai-AVLYST

Alle teknologiutdanningene i Porsgrunn, både på bachelor-, master- og ph.d.-nivå, presenterer sine arbeider. Ved årets USNexpo er det mer enn 200 studenter som alle gleder seg til å vise frem resultatene fra hard jobbing dette semesteret.

Kongsberg – 28. mai - AVLYST

I år arrangeres USNexpo for 2.gang, men i år skjer det digitalt.

Trenger din bedrift hjelp til et prosjekt?

Våre IT- og ingeniørstudenter står klare til å hjelpe deg og din bedrift med et godt faglig arbeid i sine hovedprosjekter. Du får gratis hjelp til å gjennomføre et prosjekt samt kontakt med flinke studenter som kan være aktuelle for en jobb i din bedrift. Studentene får meget god erfaring fra prosjekter som næringslivet selv initsierer.