USNexpo banner

USNexpo – En teknologimesse med prosjekter innen alle ingeniørfag


Opplev nyskaping, ingeniørkunst og spennende teknologi når ingeniør- og IT-studenter viser hva de har laget på den årlige teknologimessen USNexpo. USNexpo 2024 arrangeres 23. mai på campus Kongsberg og 28. mai på campus Vestfold og campus Porsgrunn.  Studentene våre presenterer  bachelor- og masterprosjekter for alle interesserte. Besøk oss og se nye oppfinnelser og ingeniørarbeid i praksis. 

Oversiktsbilde av publikum og stands på USNexpo i Kongsberg

Du får oppleve

  • Ingeniør- og IT-studenter som viser frem bachelor- og masteroppgavene sine.
  • En arena for skaperglede, kreativitet, nyskaping, ingeniørkunst, spennende og samfunnsnyttig bruk av teknologi. Betegnelsen Expo er forkortelse av engelsk exposition, «utstilling». 
  • Den høye kompetansen og bredden på ingeniørutdanningen ved USN.
  • En allsidig teknologimesse spesielt tilrettelagt for distriktets arbeidsliv.
  • Engasjerte og dyktige ingeniører som er klare for å tre ut i arbeidslivet.

 

 

Disse campusene arranger USNexpo

Vestfold

Ingeniør og IT-studentene i Vestfold presenterer med stort engasjement sine bachelor- og masterprosjekter. De fleste har utført det omfattende oppdraget i samarbeid med lokalt og nasjonalt næringsliv. Studentene gleder seg til å vise frem spennende teknologiske løsninger og svar på mange ulike utfordringer. Det er stor aktivitet og masse å oppleve på USNexpo ved campus Vestfold 25. mai. Velkommen!

Porsgrunn

Alle våre dyktige bachelor- og masterstudenter presenterer sine prosjekter. Også stipendiater deltar. Vi har et utstrakt samarbeid med næringslivet, og de fleste av studentene har oppgaver knyttet til bedrifter, både lokalt og nasjonalt Vi gleder oss til å vise frem alle de spennende, teknologiske løsningene studentene har kommet frem til denne våren! Velkommen til en innholdsrik og gøyal dag på campus Porsgrunn onsdag 24. mai!

Kongsberg

Våre dyktige og kreative bachelorstudenter presenterer sine prosjekter innen data, maskin og elektro. Mange av oppgavene er oppdragsprosjekt fra næringslivet på Kongsberg. Kom og opplev det beste av ingeniørarbeid i praksis, studentenes spennende teknologiske løsninger og populærvitenskapelige foredrag. Velkommen til Krona på onsdag 24. mai!

Trenger din bedrift hjelp til et prosjekt?

Våre IT- og ingeniørstudenter står klare til å hjelpe deg og din bedrift med et godt faglig arbeid i sine hovedprosjekter. Du får gratis hjelp til å gjennomføre et prosjekt på et halvt år. Kontakt med flinke studenter samt deres veileder kan være verdifullt for bedriften. Studentene får meget god erfaring fra prosjekter som næringslivet selv initsierer, og de kan være aktuelle for å søke jobb i bedriften.