USNexpo banner

USNexpo – En digital teknologimesse med prosjekter innen alle ingeniørfag


Den 27. mai 2021 arrangerer vi en digital messe for ingeniørutdanningene i Porsgrunn, Kongsberg og Vestfold.  Studentene presenterer sine bachelor- og masterprosjekter for alle interesserte. Flere hundre nyutdannede ingeniører viser frem sitt arbeid og sine oppfinnelser. Bli med inn og se nye teknologiske løsninger og ingeniørarbeid i praksis.

Du får oppleve

  • Den høye kompetansen og bredden på ingeniørutdanningen ved USN
  • En allsidig teknisk messe spesielt tilrettelagt for distriktets arbeidsliv
  • Arena for innovasjon og ingeniørkunst
  • Møt engasjerte ingeniører som er klare for å tre ut i arbeidslivet

Disse campusene arranger USNexpo

Vestfold

Her kan du få presentert bachelorprosjektene fra ingeniør- og IT-studentene våre, samt masterprosjektene til de snart ferdige ingeniørene på Bakkenteigen. Det høye antallet eksterne oppdragsgivere viser vår nære kontakt og gode samarbeid med næringslivet. Vi gleder oss til å se studentenes digitale presentasjoner og spennende teknologiske løsninger som presenteres fra klokken 08.45. Velkommen!

Porsgrunn

Alle våre dyktige bachelor- og masterstudenter vil i år levere inn et videobidrag. Også flere av stipendiatene vil delta. Vi har et utstrakt samarbeid med næringslivet, og de fleste av våre studenter samarbeider med både lokalt og nasjonalt næringsliv. Vi gleder oss til å se alle de spennende, teknolgiske løsningene studentene presenterer denne våren!

Kongsberg

Våre dyktige og kreative bachelorstudenter presenterer sine prosjekter innen data, maskin og elektro. Mange av oppgavene er oppdragsprosjekt fra næringslivet på Kongsberg. Vi gleder oss til å høre om spennende teknologiske løsninger i studentenes digitale presentasjoner som gjennomføres kl.12.00-15.00. Velkommen!

Trenger din bedrift hjelp til et prosjekt?

Våre IT- og ingeniørstudenter står klare til å hjelpe deg og din bedrift med et godt faglig arbeid i sine hovedprosjekter. Du får gratis hjelp til å gjennomføre et prosjekt på et halvt år. Kontakt med flinke studenter samt deres veileder kan være verdifullt for bedriften. Studentene får meget god erfaring fra prosjekter som næringslivet selv initsierer, og de kan være aktuelle for å søke jobb i bedriften.