Årstudium i design i nye medier

Årstudium i design i nye medier

Vil du lære om 3D-design, digitale animasjoner, lage E-bok eller kanskje utvikle din egen app? Fordyp deg i nye medier – og start din egen studentbedrift.

Studienivå
Årsstudium
Søknadsfrist
15.04.2019
Studiepoeng
60
Oppstart
Høst 2019

Hvorfor design i nye medier?

Design i nye medier er et spennende og fremtidsrettet studie der du kan utforske sosiale medier og utvikle ferdighetene dine innen 3D-design og visualisering, app-design for nettbrett og mobiler og digitalbasert animasjon. Lær om idéutvikling og regnskap, prosjektstyring og merkevarebygging – og realiser ditt eget produkt eller tjeneste.

Studiet består av fire emner. Du kan også ta studiet på deltid over to år, da tar du en modul hvert semester.

 

Hva slags jobb får du?

Med kompetanse fra design i nye medier kan du jobbe i grafisk design- og spillbransjen, forlag og mediebedrifter. Ønsker du mer utdanning innenfor fagområdet kan du søke digital mediedesign.

Dette lærer du på design i nye medier

Design i nye medier er et fagområde som har stor samtidsaktualitet. Studiet arbeider hovedsakelig med skjermbaserte prosesser i digital- og medieproduksjoner. Et stort og bredt fagområde som omfatter prosesser som foregår på datamaskiner innen arbeid med grafiske, 3D og audio-visuelle fagområder.

Design i nye medier har som mål å dekke nye områder i det digitale mediefeltet. Sosiale medier, nettbrett, mobile medier og 3D innen design og annen ny digitalbasert teknologi er områder som dekker holdninger og kunnskaper i det nye mediesamfunnet.

Informasjon om tekniske krav til utstyr og nyttige lenker.

Videre utdanningsmuligheter

Du kan kombinere denne utdanningen med årsenhet i digital mediedesign for å bygge opp en fri bachelorgrad. Studenter som har fullført begge årsenhetene kan avtale et individuelt opplegg for en fri bachelorgrad. Aktuelle fag kan være studentbedrift, digital mediekompetanse og obligatorisk bacheloroppgave, eller andre aktuelle fag ut fra studentens interesser

Samlingsdatoer

Opptakskrav

Studieinformasjon


Heltid / Deltid / Nettstudier / Samlingsbasert – Notodden

  • Undervisningsspråk: Norsk
  • Antall semester: 2
  • Antall studieplasser 20
  • Søkekode: 222 098
  • Opptakskrav Les mer om opptakskrav
Poenggrenser ved forrige opptak

 

Bli student
BLI STUDENT
Vi gir deg kunnskap for fremtiden!
studentbolig
STUDENTBOLIG
Studentsamskipnaden tilbyr boliger på alle våre campus
Våre campus
CAMPUS
Mer informasjon om våre studiesteder
FAQ. Icon.
OFTE STILTE SPØRSMÅL
Svar på det du lurer på som ny student