Vis studievalg
Design, redesign og saum av klede

Likar du å designe og sy klede? Har du lyst til lære deg å utvikle design, teikne snitt og målsy klede tilpassa ulike målgrupper?

Legg varsel i kalenderen min
Studienivå
Kortere studier
15.04.2018
Studiepoeng
Høst 2018

Kvifor design, redesign og saum av klede?

Studiet er eit deltidsstudium og kan kombinerast med andre deltidsstudium eller

deltidsarbeid.

Kva slags arbeid kan du få?

Studiet gjev deg kunnskap som trengs i arbeid på private systoger, saum og stoffbutikkar, ved teater, film og fjernsyn, med formgjeving innan moteindustri og undervisning innan design,kunst og handverk.

Dette lærer du på design, redesign og saum av klede

Studiet er delt inn i 5 delemne som samla sett gjev ulike perspektiv på temaet design, redesign og saum av klede.

Det er praktisk arbeid med saumteknikk, mønterkonstruksjon, tilskjering, innprøving av plagg på kropp, ulike saumteknikkar, re-design og omsaum, modellering m.m.

Du får lære måltaking, mønsterkonstruksjon, mønsterforming, tilskjering, tilpassing av plagg og ulike saumteknikkar, re-design og omsaum, modellering m.m.

Vidare utdanningsmoglegheiter

Du kan bruke studiet som førebuing til å gå vidare innan studium i design og tekstil, kostymer, kunst og handverk m.m.

Legg varsel i kalenderen min

Studieinformasjon

Deltid / Samlingsbasert – Rauland

Bli student
BLI STUDENT
Vi gir deg kunnskap for fremtiden!
studentbolig
STUDENTBOLIG
Studentsamskipnaden tilbyr boliger på alle våre campus
Våre campus