Tre med metall – Kunst, håndverk og design 1

Er du nysgjerrig på kunst og arkitektur og hvilke muligheter som finnes i tre og metall? Kom til oss og lær å skape tredimensjonale uttrykk.

Legg varsel i kalenderen min
Studienivå
Årsstudium
15.04.2018
Studiepoeng
Høst 2018

Hvorfor tre med metall?

Tre og metall er spennende materialer som kan bli til alt fra smykker og møbler til storslått arkitektur. Vil du lære å bruke ulike redskaper og teknikker, og realisere dine egne idéer? Studiet passer bra for deg som tar en designutdanning, eller som vil undervise i kunst og håndverk i skolen. Her kan du både utforske din egen kreativitet og utvikle deg som veileder for barn og unge i skapende prosesser.

Hvordan kan vi formidle følelser gjennom tre og metall? Her lærer du om treets oppbygning og struktur, og om estetikk og virkemidler i komposisjon. Er du nysgjerrig på arkitektur og hvordan bygninger påvirker hverdagen vår? Hvordan kan vi ta høyde for disse opplevelsene når vi skaper arkitektur? Skap dine egne modeller og kunstverk og bli med på utstilling.

Dette lærer du på tre med metall

Du vil utvikle grunnleggende ferdigheter med arkitektur og skulptur som tredimensjonalt uttrykk og romlig form og lære om konstruktive materialer. Du vil få erfaringer med organisering og vedlikehold av egnet verktøy og egnede verksteder for praktisk skapende virksomhet, både for to- og tredimensjonale materialer og uttrykksformer.

Du vil også få kunnskap om å lede og veilede barn og unge i ulike skapende prosesser i valg av hensikt, form, funksjon, materialer, redskaper og teknikker.

Videre utdanning

Du kan ta studiet som en del av grunnskolelærerutdanningen eller bachelorgraden din. Sammen med annen utdanning kan studiet kvalifisere til master i formgiving, kunst og håndverk. Vi tilbyr også en videreutdanning i Tre med metall – Kunst, håndverk og design 2.

Legg varsel i kalenderen min

Studieinformasjon

Heltid – Notodden

• Undervisningsspråk: Norsk
  • Antall semester: 2
  • Antall studieplasser 10
  • Søkekode: 222 532
  • Kostnader Materialpenger kr 1800,. pr semester
  • Opptakskrav Les mer om opptakskrav
Poenggrenser ved forrige opptak

Bli student
BLI STUDENT
Vi gir deg kunnskap for fremtiden!
studentbolig
STUDENTBOLIG
Studentsamskipnaden tilbyr boliger på alle våre campus
Våre campus