Næringsbachelor – kombiner ingeniørstudier med jobb

mikro- nanoteknologi ingeniør

Ved våre campuser i Vestfold, Porsgrunn og Kongsberg kan ingeniørstudenter ved bygg, data, maskin, elektro, elektronikk eller kjemi, ta tredje studieår over to år. Universitetet tilpasser studie- og timeplanene slik at studenten kan jobbe halv tid i to år med lønn og slik få en unik, arbeidslivsintegrert utdanning og godt fundament for videre yrkeskarriere. Bedriften er ikke forpliktet til å ansette ingeniøren etter endt periode, men mange anser samarbeidet som en mulighet for trygg rekruttering og tidlig spesialisering av potensielt nye ansatte.

Har din bedrift behov for ny kompetanse?

Med en intensjonsavtale om samarbeid med USN, vil bedrift og student få en kontaktperson som bindeledd for gjensidig informasjon om jobben, om prosjekter, arrangementer, bachelor- og masteroppgaver eller sommerjobber. Kontakten mellom vitenskapelige ansatte ved universitetet og bedriftens ingeniører er også viktig for universitetets utvikling av relevante studier med god kvalitet. 

Kontaktinformasjon for bedrifter

keyboard_backspace Kontakt bedriftskoordinator Vivil Hunding Strømme for en prat om mulig samarbeid.

 

"Helt siden 1980-tallet har vi ansatt ingeniørstudenter fra USN som har valgt studietilbud med praksis. Vi kan derfor trygt anbefale andre å samarbeide med regionens universitet om utdanning, faglig utvikling og rekruttering av nye medarbeidere."

Trygve Egenes, daglig leder i industribedriften H. Henriksen AS i Tønsberg.
 

Er du ingeniørstudent og klar for en næringsbachelor?

Går du 2. året på et av våre ingeniørstudier og er klar for å ta en næringsbachelor? USN hjelper deg med å tilpasse studie- og timeplan og kan dele informasjon om bedrifter du kan kontakte. De kjenner oss og har erfaring med å ha student i halv jobb i kombinasjon med bachelorstudier.

Har du spørsmål?