Næringsbachelor – kombiner ingeniørstudier med praktisk arbeid

Studenter kan prøve seg som ingeniører ute i en bedrift i sitt tredje studieår.
Studenter kan prøve seg som ingeniører ute i en bedrift i sitt tredje studieår.

Ved vår campus i Vestfold kan ingeniørstudenter ta sitt tredje studieår med praktisk arbeid i en ingeniørbedrift. Timeplanen tilpasses da slik at man tar det siste studieåret med 50% jobb og 50% studier over to år.


Har du en ingeniørbedrift med behov for flinke ingeniører?

Er din bedrift interesser i å bli med i ordningen? Med en eller flere engasjerte og lærvillige ingeniørstudenter på jobb tre dager i uken over to år vil dere ha muligheten til få en godt opplært og ofte lokalt forankret ingeniør dere stoler på ansatt i bedriften. Studentene lærer dere å kjenne og entrer en karriere hos dere med åpne øyne.

  • Intensjonsavtale med USN
  • Egen arbeidsavtale med student (ikke bindende ut over den toårige perioden)
  • Bedrift bestemmer stillingsbeskrivelse og arbeidsoppgaver

Med en intensjonsavtale med USN følger det med egen fag-kontaktperson som også veileder studentene og har kontakt med forskning- og utviklingsmiljøene på universitet. Kontaktpersonen vil være behjelpelig hvis dere ønsker å nå ytterlige studenter med informasjon om bachelor- og masteroppgaver, sommerjobber, prosjekter, ansettelseskampanjer eller arrangementer dere ønsker å avholde ved universitetet.

Kontaktinformasjon for bedrifter

 

Vi har i flere år benyttet oss av studenter fra USN som har valgt næringsbachelor. Det er studenter som får en unik kombinasjon av aktuell teori og praktiske tilnærming til arbeidsoppgaver. Rotasjon i avdelingene våre gjør at studentene er meget attraktive for fast ansettelse.

Kongsberg Maritime
 

Er du ingeniørstudent og klar for en næringsbachelor?

Går du andre året på ett av våre ingeniørstudier ved campus Vestfold, men er allerede nå klar for ingeniørjobb?

Søk om å bli deltidsingeniør via næringsbachelorordningen, og kombiner tre års ingeniørstudier med praktisk arbeid i en ingeniørbedrift. USN hjelper deg med å tilpasse din timeplan med 50% jobb og 50% studier over to år.

Fordeler:

  • Kombinasjon av jobb og studier
  • Praktisk erfaring
  • Attraktiv for videre ansettelse i ingeniørbedriften
  • Meget ettertraktet på arbeidsmarkedet