Praksis ved fakultetet for teknologiske- og maritime fag

Vi ønsker å utdanne studenter som er godt rustet for arbeidslivet. For å oppnå dette er vi avhengige av et godt samarbeid med det regionale næringslivet. Er din bedrift interessert i et samarbeid med oss? Vi har praksisordninger både på bachelor- og masternivå i vår ingeniørutdanning.

Ingeniørpraksis på bachelornivå

Ved våre ingeniørstudier på campus Porsgrunn kan virksomheter tilby praksis for våre bachelorstudenter i ett semester. Arbeidet studenten gjennomfører er i utgangspunktet ulønnet. I samarbeid med USN gis studentene varierte arbeidsoppgaver som skal være relevante både for studentens utdanning og bedriftens behov.

Ved våre ingeniørstudier på campus Vestfold tilbys en næringsbachelor. I næringsbachelorordningen kombiner ingeniørstudenter sitt tredje studieår med praktisk arbeid i en ingeniørbedrift. Timeplanen tilpasses da slik at man tar det siste studieåret med 50% jobb og 50% studier over to år.

Industrimaster

En industri- eller næringsmaster kjennetegnes ved at den utvikles og gjennomføres i nært samarbeid med industrien eller næringen det utdannes for. Studentene studerer 50 % og jobber 50 % i en relevant bedrift. Vi tilbyr flere industrimastere – Vi kaller ordningen USN Industriakademi.