Søk ledig studieplass

På jakt etter ledige studieplasser? Her får du oversikt over restplasser etter hovedopptakene.


Samordna opptak 

19. juli legger vi ut ledige studieplasser på bachelor-, årsstudier og de fem-årige masterstudiene. Du kan søke disse studiene 20. juli fra kl. 09.00.

 

Det er mulig å reaktivere studieønsker som har falt bort på grunn av en høyere prioritet i hovedopptaket dersom disse har ledig plass. Følg denne linken for studier tilgjengelig i Samordna opptak. Denne listen oppdateres kontinuerlig.

 

Husk at det er "først til mølla" og at et studieprogram kan tas bort fra oversikten uten varsling.

Hvem  kan  søke?

Søkere som er kvalifisert og dekker eventuelle spesielle opptakskrav. Søknader på grunnlag av realkompetanse og særskilt vurdering vil ikke bli behandlet.

 

Lokalt opptak

 

Du kan søke på restplasser etter hovedopptakene til våre master- og videreutdanninger, ppu, forkurs, realfagskurs, TRES, Y-vei og andre studier i lokalt opptak fra 25. mai kl. 09.00. Vi stenger for søking senest 20. juni, og åpner igjen 1. august kl 12. Dersom vi får ledige plasser på nye studier og emner vil disse legges ut kl. 09.00 påfølgende arbeidsdag.

 

 

Har du søkt tidligere i år må du ta kontakt med oss for å søke på ny. Send en e-post til opptak@usn.no. Skriv søkernummeret ditt og hvilket studium du ønsker å søke på.

Betalings- og oppdragsstudier

Betalings- og oppdragsstudiene våre har opptak gjennom hele året.

Ledige restplasser i lokalt opptak


Ditt søk ga {0} resultater
Ditt søk ga ingen resultater