Studiestartsprogram for campus Bø august 2018

Studiestart ved campus Bø. Foto.

I tillegg til dette programmet kommer mange ulike aktiviteter som studentene vil stå for. Det blir helt sikkert en flott og morsom oppstartsuke – med fadderprogram og fullt program på Kroa for å nevne noe!


Vi anbefaler at du ordner med registrering i løpet av denne uka.

Vi har åpent Servicetorg og studentassistenter som hjelper de som trenger det i Vestibylen (like innenfor hovedinngangen) de tre første ukene av semesteret. Du tar selv bilde til studentkort i fotoboksen som er plassert i garderoben i Vestibylen (vis-à-vis biblioteket).

Det er obligatorisk frammøte mandag 13. august for alle campusstudenter. Nettstudenter behøver ikke å møte til studiestart – praktisk informasjon om studiet vil dere finne på Canvas etter at dere har registrert dere som studenter fra 1. august.

Program uke 33

Her følger en oversikt over alt som skjer på campus Bø den første uka.

Søndag 12. august

 • 12.00-16.00 . Studieveiledere, fagpersonale, studentsamskipnaden, IT-vakt, bibliotekarer, studentassistenter og faddere vil være til stede for å svare på spørsmål og vise nye studenter rundt på universitetet. Familie og kjente inviteres også. Gratis vafler og kaffe til alle. Enkel middag og dessert kan kjøpes i Kafé Studenten fra kl. 13-16.

Mandag 13. august

 • 10.00-12.00 Studiestart nye studenter. Instituttvise informasjonsmøter, se timeplan for oppmøtested.
 • 12.00-13.00 Noe å bite i og inndeling i faddergrupper/fadderprogram utenfor hovedinngangen.

Tirsdag 14. august

 • 11.00-13.00 Hurra/Hjelp – Jeg er Student! Et foredrag for NYE studenter fra Rådgivningstjenesten om hva som møter deg som student. Hva er lurt å gjøre, og hva bør du unngå? Hvordan studere effektivt, noen tips og råd. Oppmøte i Storsalen i Gullbring Kulturanlegg. 
 • 13.00-16.00 Bli med studieveiledere på topptur til Høyslass. Oppmøte ved volleyballbanen. Husk gode sko og ta med drikke. Vi tar en pause på toppen før vi går ned.
 • 17.15-19.30 Brettspillkveld. Oppmøte på Biblioteket.

Onsdag 15. august

 • 09.15-14.00 Undervisning, jf. timeplanen
 • 14.00 Bø Sommarland, se fadderprogram eventuelt faglige og/eller sosiale aktiviteter på instituttene
 • 16.00-17.00 Sportsfilm i auditorium 5-116 i 1. etg.

Torsdag 16. august

 • 09.15-15.00 Undervisning, jf. timeplanen
 • 15.00-18.00 Volleyballturneringer i regi av idrettstyret
 • 18.00 Kroa tar over med grilling og sommerfest med DJ og bandet Svømmebasseng.

Fredag 17. august

 • 09.15-14.00 Undervisning, jf. timeplanen

Mandag 20. august

 • 11.00-12-00 Offisiell åpning av studieåret 2018 v/rektor Petter Aasen, ordfører i Bø, Olav Kasland og studenter. Kort konsert med Halie. Vi markerer at vi er blitt universitet med kake til alle.

Fadderprogram

Vi i fadderstyret har som mål at de nye studentene blir raskt kjent med hverandre, med campus og med studiestedet. Det er arrangert blant annet en morsom og kreativ rebus rundt i Bø, samt en opplevelsesrik tur til Bø Sommarland. Sist, men ikke minst kommer Kjartan Lauritzen og mange andre kjente artister for å holde konserter på Kroa i Bø.

Programmet kommer på vår facebookside.

Fadderuka

Alle nye studenter i Bø blir delt inn i faddergrupper mandag 13. august etter informasjonsmøtene. 

Under fadderuka er det arrangementer på ettermiddag- og kveldstid. 

Fullt program finner du på fadderukas facebooksider.
Mange av arrangementene skjer på Kroa i BøHer er en oversikten over dem.

I år har vi laget egne facebookgrupper der studenter på hvert campus kan finne og legge ut informasjon om arrangement, hybler, boksalg, samkjøring mm: Sjekk USN-studenter campus Bø