Digital mediedesign

Digital mediedesign

Er du nysgjerrig på webdesign, foto eller fortellerteknikk i film? Vil du designe magasiner, nettsider eller gjøre virkelighet ut av et filmmanus? Bli med og utforsk mulighetene i digitale verktøy.

Legg varsel i kalenderen min
Studienivå
Årsstudium
Søknadsfrist
15.04.2020
Studiepoeng
60
Oppstart
Høst 2020

Hvorfor digital mediedesign?

Digital mediedesign er midt i blinken for deg som er interessert i grafisk design. Her får du utforske et bredt spekter av medier - fra kunst og uttrykk, til å planlegge og jobbe kreativt med film.

Studiet gir deg viktig kunnskap om både å skape visuelle uttrykk, men også å reflektere over dem. Vi lever i et samfunn der en stor del av kommunikasjonen som omgir oss er visuell, så kunnskap om visuelle uttrykk er derfor viktig. Hver dag blir vi utsatt for inntrykk som har vært gjennom en digitaliseringsprosess. Hva gjør det med oss? Hvor går grensen? Bli med å utforske et aktuelt og spennende felt.

Studiet består av fire moduler. 

Hva slags jobb får du?

Med kompetanse i digital mediedesign kan du jobbe i grafisk design- og spillbransjen, forlag og mediebedrifter. Vil du fortsette studiene? Fortsett til design i nye medier.

Dette lærer du på digital mediedesign

I studiet vil du få kunnskap om foto og digital bildebehandling, digital grafisk design, webdesign, film og digital video. Du får grunnleggende kunnskap om bruk av informasjonsteknologi innenfor mediefeltet og ferdigheter i bruk av aktuelle programvarer innenfor fagområdet.

Du vil også få kunnskap om å vise til estetisk og visuell kommunikativ kunnskap, og kompetanse til å forklare og vise til kritisk og vurderende holdning til medieuttrykk i samfunnet.

Ønsker du nærmere informasjon om tekniske krav til utstyr og nyttige lenker?

Videre utdanningsmuligheter

Du kan kombinere denne utdanningen med årsenheten design i nye medier for å bygge opp en fri bachelorgrad. Studenter som har fullført begge årsenhetene kan avtale et individuelt opplegg for en fri bachelorgrad. Aktuelle fag kan være studentbedrift, digital mediekompetanse og obligatorisk bacheloroppgave, eller andre aktuelle fag ut fra studentens interesser.

Samlingsdatoer

Opptakskrav

Legg varsel i kalenderen min

Studieinformasjon


Heltid / Nettstudier / Samlingsbasert – Notodden

  • Undervisningsspråk: Norsk
  • Antall semester: 2
  • Antall studieplasser 20
  • Søkekode: 222 602
  • Opptakskrav Les mer om opptakskrav
Poenggrenser ved forrige opptak

 

Bli student
BLI STUDENT
Vi gir deg kunnskap for fremtiden!
studentbolig
STUDENTBOLIG
Studentsamskipnaden tilbyr boliger på alle våre campus
Våre campus
CAMPUS
Mer informasjon om våre studiesteder
FAQ. Icon.
OFTE STILTE SPØRSMÅL
Svar på det du lurer på som ny student