Vis studievalg
Bachelor i innovasjon og entreprenørskap

Studer innovasjon og entreprenørskap og bidra til nyskaping i norsk næringsliv. Våre studenter har flere ganger vunnet NM- og EM-priser i studentbedrift. Studiet gjør deg godt rustet til å utvikle en forretningsidé og starte for deg selv.

Legg varsel i kalenderen min
Studienivå
15.04.2018
Studiepoeng
Høst 2018

Hvorfor innovasjon og entreprenørskap?

Bachelor i innovasjon og entreprenørskap gir deg en kompetanse som blir stadig mer etterspurt. Vi lærer studenter å forstå sammenhengen mellom kunders behov og muligheter i egen bedrift. Kunnskap om og erfaring med nyskapingsarbeid er en essensiell del i denne bacheloren. Etter studiet vil du kunne bli en nøkkelperson og organisasjonsutvikler som ser nyskapende potensiale i bedrifter og frivillige og offentlige organisasjoner.

I 2015 ble HSN-foreleser Runar Gundersen kåret til årets entreprenørskapslærer.

Hva slags jobb får du?

Etter fullført studium er du godt rustet til å utvikle en forretningsidé og starte for deg selv.

Du vil også ha en økonomisk-administrativ utdannelse med en ettertraktet fordypning som gir deg gode muligheter til å arbeide med utviklingsoppgaver i næringslivet eller offentlig forvaltning.

Kontakt med arbeidslivet

Innovasjonsstudentene jobber i løpet av studiet med reelle oppgaver fra næringslivet. Det gir deg et godt nettverk til framtidige arbeidsgivere og referanser som hjelper deg når du søker jobb. Studentene får også kontakt med arbeidslivet også gjennom studiebesøk til relevante organisasjoner, aktuelle gjesteforelesere og bacheloroppgaver.

Dette lærer du med bachelor innovasjon og entreprenørskap

Studiet gir studentene solide kunnskaper innen forretningsutvikling og de fag og emner som støtter opp om slike prosesser.  Kunnskap om produtvikling og forståelse for nyskapingsarbeid er viktige i studiet. Kreativitet, læring og målrettet innsats står sentralt.

Utdanning i innovasjon og entreprenørskap inneholder også økonomisk-administrative fag som er relevante for innovasjon og entreprenørskap, slik som markedsføring, innføring i økonomi, forretningsjus, foretaksstrategi, markedskommunikasjon, organisasjonsfag og immatriell rett. Bachelorstudiet gir deg således også en solid økonomisk-administrativ utdanning.

Gjennom prosjektarbeid i gruppe får du praktisk trening i å møte aktuelle problemer og valgsituasjoner.

Gjennom kurs, seminarer og diskusjoner får du kjennskap til modeller og arbeidsmetoder som gir oversikt over sammensatte utviklingsprosesser.

Skaff deg internasjonal erfaring

Du kan ta deler av bachelor i innovasjon og entreprenørskap i utlandet. Å studere eller ta praksis i utlandet kan gi deg mulighet til å utvide din internasjonale kompetanse og omstillingsevne. Det kan gjøre deg mer attraktiv på arbeidsmarkedet. HSN har avtaler med universiteter og høyskoler over hele verden som gjør det mulig for deg som student å reise ut.

Videre utdaning

Etter bachelor i innovasjon og entreprenørskap og to års relevant praksis er du kvalifisert til HSNs master i innovasjon og ledelse.

Legg varsel i kalenderen min

Studieinformasjon

Heltid – Bø

• Undervisningsspråk: Norsk
  • Antall semester: 6
  • Antall studieplasser 30
  • Søkekode: 222 895
  • Opptakskrav Les mer om opptakskrav
Poenggrenser ved forrige opptak

Bli student
BLI STUDENT
Vi gir deg kunnskap for fremtiden!
studentbolig
STUDENTBOLIG
Studentsamskipnaden tilbyr boliger på alle våre campus
Våre campus