Masteremner i pedagogikk

Masteremner i pedagogikk

Vi tilbyr et masterstudium i pedagogikk. Det er mulig å søke opptak til enkeltemner i programmet, og avlegge eksamen i disse uten å være tatt opp på masterprogrammet.

Studienivå
Etter- og videreutdanning
Søknadsfrist
01.11.2018
Studiepoeng
15
Oppstart
Vår 2019

Studietilbud våren 2019

Under får du en oversikt over søkekoder og emner som tilbys våren 2019. Klikk på lenkene for å lese emneplanen med der du får en grundigere innføring i de enkelte emnene:

Videre utdanningsmuligheter

Forutsatt at du avlegger eksamen i fordypingsemnet, kan du senere bygge videre til en full master i pedagogikk. Merk at bestått eksamen på en eller flere moduler ikke gir studieplass på masterprogrammet. Dersom du senere ønsker å få en full mastergrad, må du søke opptak til masterstudiet og søke innpassing av avlagte eksamener etter at du eventuelt har fått opptak på programmet.

Opptakskrav

Lærerutdanning (grunnskolelærerutdanning, barnehagelærerutdanning eller tilsvarende). For søkere med annen bachelor-/cand.mag. utdanning kreves fordypning i pedagogikk av minst 80 studiepoengs omfang.

For opptak til utdanning på masternivå kreves karaktersnitt C eller bedre.

Søkere som har utenlandsk utdanning fra land utenfor Norden, må dokumentere at de oppfyller krav til norsk- og engelskkunnskaper.

Opptakskrav er hjemlet i forskrift om opptak.

Studieinformasjon


Heltid – Vestfold

Aktuelle lenker

 

Bli student
BLI STUDENT
Vi gir deg kunnskap for fremtiden!
studentbolig
STUDENTBOLIG
Studentsamskipnaden tilbyr boliger på alle våre campus
Våre campus
CAMPUS
Mer informasjon om våre studiesteder
FAQ. Icon.
OFTE STILTE SPØRSMÅL
Svar på det du lurer på som ny student