Hvorfor velge USN?

 

Webinarer for deg som ønsker å bli student

Her ser du videoopptak av webinarer vi har hatt der studiesøkere har møtt våre studenter og ansatte. Webinarene på YouTube er tidskodet slik at du kan finner innhold fra de studiene du er interessert i, uten å se igjennom hele webinaret.

Se opptak av våre webinarer for studiesøkere

Sentralt på Østlandet

Er du glad i saltvann, fjellet, byliv eller store skoger? Vi har åtte hyggelige campuser sentralt på Østlandet. Vi er der hvor jobbene finnes, i de to fylkene Viken og Vestfold og Telemark.

Vi har et stort utvalg av studier som gir deg jobb

Hos oss kan du velge mellom 300 studietilbud. Fra store profesjonsutdanninger som sykepleier, lærer, ingeniør og barnehagelærer til studier der du kan dyrke interessene dine og velge spesialiseringer underveis.

Tett kontakt med arbeidslivet

Som student hos oss får du tidlig oppleve nytten av det du lærer. Vi samarbeider med arbeidslivet om å gi deg praksis i studiene, mentor- og trainee-tilbud, besøk i spennende bedrifter og bransjer, gjesteforelesere fra næringslivet og muligheten til å skrive oppgave for bedrifter, organisasjoner og offentlige etater

Du kan delta i forskningsprosjekter

Våre forskere jobber med mange uløste samfunnsutfordringer, og som student kan du delta i prosjektene deres. Dermed får du tilgang til den nyeste kunnskapen. Du lærer også å jobbe slik forskerne gjør. Det er en verdifull kompetanse å ha når du skal ut i yrkeslivet.

Aktuelle saker