Knut Ivar løftes fram av TED

Knut Ivar Bjørlykhaug. Foto
LØFTES FRAM: Stipendiat Knut Ivar Bjørlykhaug får massiv eksponering hos TED.

Knut Ivar Bjørlykhaugs pasjonerte TEDxTalk om økosorg er nå blitt en "Featured Talk" hos TED og dukker blant annet opp i podkasten TED Talks Daily.


Knut Ivar Bjørlykhaugs «Talk» fra TEDxUSN – «En kjærlighetshistorie: Økologisk kjærlighet og sorg» berørte mange seere på kort tid da den ble publisert i november 2020: På bare tre dager hadde over 30.000 sett ham snakke om de ofte uhåndterte følelsene vi bærer på knyttet til tap av natur.

Les mer: Økosorg engasjerer breitt

Vi er stolte av å kunngjøre at Knut Ivars bidrag nå er blitt valgt til å bli «Featured» på TED.com.

Dette betyr at Bjørlykhaugs talk nå blir publisert på the TED Talks Daily audio podcast (Spotify) og delt med en helt annen synlighet på TED.com, den offisielle TED Talks YouTube-kanalen og i alle TED-appene.

På kort tid har talen allerede blitt sett over en halv million ganger.

TEDx-teamet på kontoret i New York ser gjennom hver eneste TEDx Talk som blir holdt, og en gruppe redaktører velger rundt 100 per år som blir publisert som «Featured Talks» på TED.com.
 
– Vi mener at Knut Ivar Bjørlykhaugs refleksjoner om økologisk kjærlighet og sorg burde nå et enda større publikum, og vi er glade for at TED gjør det samme, sier kommunikasjonsdirektør Reidun Mangrud ved USN.

 

TED

TED er en årlig konferanse hvor gode og anerkjente foredragsholdere presenterer sine ideer, erfaringer og forsking om en rekke aktuelle tema.

TEDx

TEDx er uavhengig arrangerte TED-konferanser. USN holdt sin første TEDx-konferanse i november 2020, som en del av konseptet Countdown.