Ledige studieplasser

Dersom vi har ledige studieplasser, vil disse legges ut i listen under. Listen oppdateres fortløpende. Det er løpende opptak og studier kan trekkes for søking uten forvarsel. Dersom listen er tom har vi for tiden ingen ledige studieplasser.


Ledige studieplasser i lokalt opptak
Ledige studieplasser for høstsemesteret vil legges ut den 25. mai kl. 09.00. Det stenges for søking 1. juli, og åpner igjen 20. juli kl 09.00. Dersom vi får ledige plasser på nye studier og emner med ledig plass vil disse legges ut kl. 09.00 påfølgende arbeidsdag.

Ledige studieplasser søkes via Søknadsweb.

Dersom du har søkt i det lokale opptaket hos USN tidligere i år, må du ta kontakt med oss for å søke på ny. Send i så fall en e-post til opptak@usn.no, og skriv søkernummeret ditt samt hvilket studium du ønsker å søke på nå.

Ledige studieplasser i Samordna Opptak (kun om sommeren)
En oversikt over hvilke studieprogram som fortsatt har ledige plasser etter hovedopptaket blir tilgjengelig på Samordna opptak fra 19. juli kl. 09.00. Ledige studieplasser kan søkes fra 20. juli kl. 09.00. Det er mulig å reaktivere studieønsker som har falt bort på grunn av en høyere prioritet i hovedopptaket dersom disse har ledig plass.

Hvem kan søke?
Søknader på grunnlag av realkompetanse og særskilt vurdering vil ikke bli behandlet til ledige studieplasser.

Ledige studieplasser


Ditt søk ga {0} resultater
Ditt søk ga ingen resultater