Institutt for økonomi, historie og samfunnsvitenskap

Instituttets studietilbud Ansatte ved instituttet

Institutt for økonomi, historie og samfunnsvitenskap (ØHS) har 60 ansatte, og det er om lag 1 000 studenter på instituttet.

Våre kjerneoppgaver er undervisning og forskning innenfor økonomi, entreprenørskap, innovasjon, ledelse, IT, historie og sosiologi. Vi arbeider forskningsbasert og tverrfaglig i møte mellom de ulike fagene.

Studietilbud

Instituttet tilbyr disse studiene ved USN Handelshøyskolen i Vestfold:

Årsstudier

Bachelorstudier

Masterstudier

Enkeltemner

Instituttet tilbyr følgende deltidsstudier

Forskning og faglig utviklingsarbeid

Forskningen i instituttet er fokusert rundt Handelshøyskolens forskergrupper:

ØHS er også vertsinstitutt for Senter for beredskap og integrert krisehåndtering.

Instituttet har stor kontaktflate mot offentlig, privat og frivillig sektor, noe som gjenspeiler seg i praksisnære bachelor- og masteroppgaver for studentene.

Fagmiljøet bidrar med relevant kunnskap og forskning til næringsliv, offentlig virksomhet og organisasjoner, og er internasjonalt orientert gjennom mobilitetsprogram for studenter og ansatte og FoU-arbeid.