Studier Finn studier Videreutdanning Søknad og opptak Ledige studieplasser Studie- og emneplaner Utveksling til utlandet Praksis Vi hjelper deg med studievalget Studiestart Utdanning med lønn Studentliv Livet som student Bolig og velferd Muligheter under studiene Tilrettelegging og studentstøtte Forskning Forskningsgrupper og senter Barnehage, skole og høyere utdanning Friluftsliv, idrett og kroppsøving Helse og velferd Humanistiske fag Kunstnerisk utviklingsarbeid Maritim virksomhet Natur, helse og miljø Naturvitenskap Synsvitenskap Teknologi Tradisjonskunst og praktisk- estetiske fag Økonomi, ledelse og regulering Oppdragsforskning Doktorgradsutdanning Våre ph.d.-utdanninger Ph.d.-handbok Stipendiatsiden Disputaser Doktorkreering Industriforskerskolen i komplekse systemer Strategiske forskningsområder Demokrati, samfunnsorganisering og styring Energi, klima og miljø Fremtidens helse og velferdstjenester Oppvekst, tilhørighet og livsmestring Regional verdiskapning Forskningsformidling Lørdagsuniversitetet Forskingsdagane Forskningsforedrag på bestilling Forskningstimen Prosjekter Prosjekter finansiert av Forskningsrådet Fremragende sentre EU-finansierte forsknings- og innovasjonsprosjekter Andre prosjekter Internasjonale utdanningsprosjekter Ekspertliste FoUI-eksperter Publisert forskning Om USN Organisering Organisasjonskart Leiinga Styret Råd, utval og ombod Fakultet Strategi og visjon Biblioteket IT-tjenester Brukerveiledninger Kvalitetssystemet Rutiner og arbeidsbeskrivelser Si ifra Regelverk Beredskap og krisehandsaming Campusene Ledige stillinger Kontakt oss Tilsette Presse Toppledelse Ekspertliste Samarbeid med oss Campusene favorite_border

Mine studier

  • Beklager, her gikk noe galt. Vi har problemer med favorittmarkeringer for øyeblikket.
en favorite_border Meny close

Drømmer du om å bli lærer?

Som lærer har du mulighet til å være en viktig person i barn og unges hverdag. Vi tilbyr flere ulike lærerutdanninger – finn den som passer best for deg.

Stedsikon
Drammen, Notodden, Porsgrunn, Vestfold og nett- og samlingsbasert
Lærerstudent Marie Jordet

En givende hverdag

Å være lærer er spennende og givende. Du blir en viktig person i barn og unges hverdag. Her engasjerer du deg i hvert enkelt barns faglige, personlige og sosiale utvikling. Det er en meningsfull jobb med mulighet til å påvirke og gjøre en forskjell.  

Lærerstudent i klasserom

– Jeg mener at dette kanskje er den beste lærerutdanningen

i landet, fordi den er så praksisnær.

Sophie Henriette Aurland, lærerstudent

Hvorfor ta lærerutdanning ved USN?

Jordkloden Lærerstudenter har gode muligheter for å reise ut i verden. USN har fokus på digitale verktøy i undervisningen. Ta lærerutdanningen på nett Du kan bli lærer eller barnehagelærer med nett- og samlingsbaserte studier. PPU - vi tilbyr mange PPU-utdannelser Sjekk om bacheloren din kan bygges på med praktisk- pedagogisk utdanning. Marthe Voldstrud er snart utdannet lærer og har gode råd til deg som skal søke denne utdanningen Vi samarbeider tett med sju utvalgte universitetsskoler. Syver Bråten synes praksis er den beste opplevelsen i lærerutdanningen. Under lærerstudiene har du mye praksis, og får tidlig prøve deg i klasserommet.